Mit csináljak? Nagyon elegem van a szomszédomból!
Figyelt kérdés
Az van h a szomszédom mindenért fel jelent amiért csak tud de magát nem veszi észre. Van mikor hangosan játszanak a gyerekek az udvaron ezért csendháborításért fel jelent. Ha az egyik gyerekem ránéz az ő fogadott gyerekére akkor már elkezdenek cirkuszolni. Egy csomószor feljelentett azért is mert vasárnap nyírtam a füvet máskor meg azért mert 1 hétig nem nyírtam a füvet. Teljesen kikészít. Én meg nem jelentem fel de megtehetném mert hátul a kerítésen örökké bejön az udvarra. A hangos kakasa aki miatt vasárnap is hajnali 5kor kelek. Meg 0-24ig nonstop kalapálni fúrnak valamit. A költözés most nem jöhet szóba anyagilag szarul állunk. Mi mást tudjal csinálni?2020. máj. 29. 08:09
11/13 anonim válasza:
Békéltetővel épülni beszélni, ha már ketten nem tudtok - ez is lehetőség.
12/13 anonim válasza:
Szard le! Ilyen eljelentésekkel rohangálhat Ponciustól Pilátusig, csak kiröhögi mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!