Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha bele szerettem a kert szomszédomba?
Sziasztok!
Van egy fiu mar evek ota a kert szomszedom de soah se beszeltunk egymassal majd hirtelen elkeztunk egy fb-on lajkolgatos hulyeseg miatt es 2014.10.19.-tol elkeztunk beszelgetni szinze minden nap beszelgettunk volt olyan hogy ejszakakat beszeltunk at meg reggelente irta az uzentet suliba menet hogy: "Jo reggelt" hat en igy szepen lassan bele szerettem eleinte volt olyan is hogy eszre vettem hogy amikor egyutt elmentunk tipmixelni egy kicsit parazott de mindig olyan temakat hoztam fel amitol egy kicsit elengedte magat nevetett de amugy igazsbol o is viccrs sot neha amikor nekem volt rossz kedvem mindig megnevetetett de mar lassan 2 honapja nem beszelunk mert ki hivtam hogy nem e megyunk el valamerre es o azt irta hogy faradt ezzel semmi gond nem volt de amikor azt irta tovabb hogy ha meglastnak minket egyutt setalni mit fognak mondani masok meg hasonlo..
En 15/L
O:17/F
Jajjhat nem tudom igazabol felek..
Meg a baratim is mind azt mondtak hogy evvlel a szoveggel csak lekoptatot.. Meg mar nem is ir nem koszon csak nez.. Meg olyan mintha o haragudott volna meg ram de szerintem nekem kellett volna erre a valaszra de nem tudok ra haragudnii..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!