Norby1444 kérdése:
Van a szomszedomban egy hazas no aki egy ugymond ribanc, mert osszefekudt egy par sraccaal a korzetbol a ferje hata mogot. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok es latom h ram is izgul egy kicsit es en nem banom (28 eves a no). Csak nemtudom hogy kezdjek neki vagy mivel utaljak ra? (legyszi hanyagoljatok a huje kerdeseket)2013. máj. 26. 22:22
2/12 anonim válasza:
Csak egy évvel voltam idősebb, amikor megkúrtam a szomszéd nőt. Igaz, ő kezdeményezett.
A te esetedben azt ajánlom, hogy fenyegesd meg, hogy beárulod a férjének, ha magától nem szop le.
4/12 anonim válasza:
Nincs egy eladó ház a körzetben?
5/12 anonim válasza:
Csöngess be hozzá gatya nélkül, és kérj egy kis kávét.
6/12 TheSiTuAtIoN1 válasza:
Mond meg neki hogy jól néz ki és add oda neki a pélót.
7/12 anonim válasza:
lány vagyok, de osztom az előttem szólók véleményét:D:DDD
rá! rá! hajts rá! az ilyen úgyis csak arra jó... szerintem örülni fog, hogy egy hamvas, állandóan kanos kamasz d*gja:D
9/12 anonim válasza:
@Avant-garde
Pont hogy nem az orrát akarja
10/12 anonim válasza:
így tudja mindenki, ez igen
na Rólad is fognak tudni, azért úgy tenném a helyedben nem lennék a látómezőben N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!