Sért-e valamilyen jogot az az illető, aki egy elhagyatott házban bulizik? *Kicsit sürgős*
Figyelt kérdés
A háznak van tulajdonosa, csak nem volt pénzze tovább építeni, és rengeteg agyalágyult ember célpontjává vált a ház. Van, hogy 5-en 6-an vannak és alkoholt isznak vagy marihuánát fogyasztanak vagy cigiznek mindezt hangos ricsaj és zene mellet. A kérdésem az, hogy a tulajt nem tudom elérni, és odáig jutottunk, hogy a rendőrségtől kérünk segítséget. (Én szomszéd vagyok) A bizonyos személyek 18 éven aluliak, de többük 16 már biztosan elmúlt. Jogosan hívjuk ki rájuk ezesetben a rendőröket? Ha igen, milyen indokkal, azaz mit mondjunk a rendőröknek? A gyors válaszokat köszönöm! Jó egészséget!2020. máj. 21. 16:26
11/15 anonim válasza:
Utolsó, ez azért nem valami jó ötlet, mert mivan, ha összedobják rá a pénzt, energiát belefektetve felhúzzák a kerítést, erre az illetéktelen behatolók tönkreteszik? Hiába oszlanak el a kerítés költségei a szomszédok között, szerintem senki sem dobna ki pénzt feleslegesen. Főleg, hogy ha nagyon be akarnak menni, megoldják..
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm ismét a mindenféle ötleteket, hatalmas segítséget nyújtottatok, már MOST! Ha kíváncsiak vagytok, leírom a történéseket, ha lesz valami. Mégegyszer köszönöm!
2020. máj. 21. 18:42
13/15 anonim válasza:
Nos? Kihívtad végül rájuk a yardot? Mi volt, mesélj ☺️
14/15 anonim válasza:
Egy válasz,mivel kiváncsi vagyok mi volt.
15/15 A kérdező kommentje:
Nos, azóta semmi sem volt, nem jöttek errefelé, lehet az eső miatt. :D
2020. jún. 4. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!