Fúrás vs zongora, hogyan oldjuk meg?
Figyelt kérdés
Itthon a családban lesz zongoraóra fél óra múlva. Viszont fél órája rákezdtek fúrni felettünk. megkértük őket személyesen hogy ha leeht 3-tól 4-ig hagyják abba mert zongoraóra lesz. Kiröhögtek minket és fúrnak tovább. Saját gondolatunkat nem halljuk nemhogy a tanár a zongorát a webkameramikrofonon keresztül. Tanár elég makacs, ő viszont nem engedi az órát más időpontba és nem fogadja el hogy fúrnak, felhívtuk de mondta hogy oldjuk meg pedig, hogy addigra csönd legyen, akkor is kötelező vizsga előtt az óra. Most mi legyen, senki sem enged?2020. máj. 5. 14:35
11/27 anonim válasza:
A társasházi szabályokat betartva a szomszédnak joga van fúrnia hétköznap a zongoraóra alatt. Persze ha megkérnek hogy ne fúrjak akkor megtenném mert nem azon az egy órán múlik.
12/27 nemaRendőrség válasza:
@11
Sok esetben nem annyira megoldható.
Pl az ismerőseim közül csak nekem van furókalapácsom, betont meg mással nehéz fúrni. Ütvefúróval valami 10 percig fúrtam hogy egy centi mély lyuk legyen. Meguntam, vettem egyet.
Azóta én megyek haverokhoz fúrni. És azért nem mindegy hogy 2 vagy 3 órát vagyok ott.
Ebben a történetben persze nem releváns ha már hónapok óta fúrnak
13/27 anonim válasza:
Mi a retkes fa szomat lehet állandóan fúrni???
14/27 anonim válasza:
röhej
nem tud zongorázni a fúrás miatt...arra gondoltál már, hogy egyiket se kéne panelban?
15/27 anonim válasza:
Gondolom azért fúr, hogy ne hallja azt a förtelmet amely pont olyan hangot ad ki mint az elefántpárzás, de ti művészetnek neveztek
16/27 anonim válasza:
Utolsó akkor ajánlom figyelmedbe Jerry Lee Lewis vagy Little Richard ✝️ munkásságát. De elég ha csak be írod Googleba hogy rock n roll piano vagy boogie woogie piano ;)
17/27 anonim válasza:
Azért érdekes lehet ott a falak minősége, ahol annyira áthallatszik a fúrás, hogy semmit nem hallani tőle
18/27 A kérdező kommentje:
Minden is áthallatszik. A szomszéd szellentése is. Magánélet itt nincs.
2020. máj. 14. 14:04
19/27 nemaRendőrség válasza:
"Tudjuk, de egyáltalán nem hangosan zongorázunk, ügyelünk arra hogy ez ne zavarja őket."
"Minden is áthallatszik. A szomszéd szellentése is. Magánélet itt nincs."
Aha, most akkor melyik is!
20/27 A kérdező kommentje:
Tudod, van a zongorákon egy némító pedál ami leredukálja a hangit :D Anélkül nem zongorázik.
2020. máj. 14. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!