Fúrás vs zongora, hogyan oldjuk meg?
Milyen tanár ez,hogy így beszél veletek ,és ennyire kompromisszumképtelen ? Normális ember megérti,hogy fúrás van a szomszédban,erről nem ti tehettek ,nekik meg joguk van fúrni ilyenkor . Remélem nem fizettek ennek a tanárnak..
Persze értem ,hogy neki is van beosztása, de a fúrással ti sem tudtok mit kezdeni
Nem támogatom a zongorát egy ilyen zárt közösségben, az együttélés szabályaiba szerintem neccesen fér bele. De a szomszéd kompromisszumkészségét sem. Viszont azt el tudom képzelni, hogy ezek egyszer fúrnak-faragnak, ti meg napi/heti rendszerességgel zongoráztok, és akkor is felmentek szuttyogni, hogy dehát zongoraóra. Megmondom neked a frankót: én is röhögtem volna.
Ezen túlmenően elraktározhatod a szomszéd reakcióját, alkalomadtán ő is kér majd szívességet tőled...
Elég köcsög tanár, szerencsére nem az enyém, hanem testvéremé, de amikor én beszéltem vele és először próbáltuk felállítani a skype kapcsolatot, akkor nem bírt várni 5 percet és ugrált meg ordibált, hogy ő már kezdene. Nagyon fent hordja az orrát. Zeneiskolába jár a gyerek, pesze hogy fizetjük.
Zenés általánosiskolába jár a gyerek, tehát KÖTELEZŐ neki valamilyen hangszeren tanulni. Muszáj zongoráznia, különben mehet a város másik általánosába, ahova csak romák járnak. Annyit nem gyakorol, hogy zavaró legyen, heti 3 nap 2 órákban. És digitális oktatás miatt mindenki otthon zenél.
Február eleje óta megy a fúrás felettünk állandóan, majdnem minden nap, mert megüresedett lakást újítanak fel tetőtől talpig. Csak nem tudom mi tart 3 hónapig 47 négyzetméteren.
"Muszáj zongoráznia, különben mehet a város másik általánosába, ahova csak romák járnak."
De lásd már be, hogy ez nem a szomszédok hibája...
Anno azt hallottam hogy két emelettel feljebb furulyázott egy gyerek.
Ja, ha az embernél bömböl a tv akkor nem zavaró, mert elnyomja, de ha olvasni akar akkor roppant idegesítő.
Társasházba nem való hangos hangszer, miért nem szintetizátort vettetek? Azt nem zavarja a fúrás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!