Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti laknátok felnőtt emberként...

Ti laknátok felnőtt emberként a szülői házban, egy házrészben? Családot is alapítanátok benne?

Figyelt kérdés

Pár millió forintos beruházás után kétgenerációssá alakítható a ház, direkt így tervezték. Ketté kell választani a nappalit, kialakítani egy kis konyhát (egy helységben lenne a konyha-nappali-étkező nagyjából 20-25 négyzetméteren), és már kész van. Két 12 négyzetméteres hálószoba, és egy ugyanekkora fürdőszoba is van benne, viszont az egyik hálószoba a fürdőszobából nyílik. A bejárati ajtó pedig egy kétszárnyú teraszajtó, ami a közös teraszról nyílik, egyből a nappaliba. Nagyjából ilyen az alaprajza: [link]

Laknátok ilyenben, vagy inkább nem?

2020. máj. 3. 17:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy a szüleim hány évesek és,hogy egyedül öröklöm-e.Én annyira nem vagyok el idegenkedve tőle,nem egy nép van,ahol a gyerek nem is költözik.(Pl.Koreába a legidősebb bátynál szoktak általába lakni.)Az én anyukám,amúgy se olyan uralkodó.Így nem hiszem,hogy ebből baj lenne.Ez viszont csak akkor érvényes,ha alapból a telek tetszik,a javítások meg nem olyan macerások.
2020. máj. 3. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Amig nincs komoly parkapcsolatom .
2020. máj. 3. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Szeretem a szüleimet és nagyon hálás vagyok nekik sok mindenért, de megőrülnék, ha velük kellene leélni az életemet mostmár. Családot pedig végképp nem alapítanék mellettük közvetlen, mondjuk én elég spéci helyzetben vagyok ilyen téren.

24/F

2020. máj. 3. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egeszsegtelen felallas. Sajat gyerekuk is kesobb sokmindenert kenyelmetlenul erezheti magat, de a hazastars, partner plane.

Vannak ellenpeldak is, elhiszem.

De ez mar nem a regi jurtaban lako kozosseg, megvaltoztak az erzesek.

2020. máj. 3. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Fürdőből nyíló hálószoba... Ilyet nem láttam még. De ezt leszámítva se laknék velük hosszútávon, csak addig, amíg gyűjtünk saját házra.
2020. máj. 3. 22:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Nyilván kényelmesebb egy teljes egészében saját lakásban/házban lakni, de annak azért ára is van, és az albérletek sem olcsóak. Egyébként a szüleim direkt azért építették így a házat, hogy én majd ott lakjam a családommal. Nem örökre, de pár évig, amíg mondjuk összegyűlik az önerő a hitelre egy saját lakás vásárlásához.
2020. máj. 3. 22:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Panelban nőttem fel, de ha kertes háza lett volna a szüleimnek, akkor sem élnék együtt velük. Teljesen más az életmódunk, a gondolkodásmódunk dolgokról. Segítjük egymást, de nekik és nekem is meg öcsémnek is kell az a távolság, hogy mindenki úgy tudjon nyugodtan élni, ahogyan szeret.
2020. máj. 4. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!