Fúrás panelban, vs. Fűnyírás kertesben?
Figyelt kérdés
Melyik a ,,zavaróbb”?2020. máj. 3. 07:28
11/16 anonim válasza:
Panel,minden testhang atjon,kopogas,dübörgés,trappolás
Nehezen birom mar,alig varom h elhuzzunk innen par ev mulva csaladi hazba
inkabb a funyiro,flex,szarszag
Funyiro csak napkozben van
de panelban 10 utan is zajlik az élet,füldugoval tudok csak aludni,ha tudok...
12/16 anonim válasza:
Én otthon anyám méknál a kertesben volt hogy, reggel 4-kor keltem a szomszéd libáinak az óbégatására. Most az ablakom alatt jár a troli Bp belvárosában, és sokkal kevésbé zavar. Társasházfüggő, hogy hol mennyire nyugis, szerencsére még sosem fogtam ki fölöttem trappoló gyerekeket vagy tüctücölő szomszédot.
14/16 anonim válasza:
A fúrás zavaróbb, de sokkal ritkább is.
15/16 anonim válasza:
A fúrás. Az hogy be vagy zárva egy "dobozba" és rezonál az egész sokkal rosszabb, minthogy a szomszédban megy a fűnyíró. Ha nagyon zavarna, legfeljebb becsukom az ablakot és kész, probléma megoldva. A fúrást viszont nem tudod megszüntetni, kénytelen vagy tűrni. Ráadásul a fűnyírás csak tavasztól őszig van, fúrás viszont egész évben.
16/16 anonim válasza:
Laktam nagy zöldterülettel rendelkező panelban, fúrás és fűnyírás is ment, néha a kettő egyszerre, tapasztalatból mondom, hogy a fúrás rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!