Normális az ilyen szomszéd? Agyára ment a vírus?
Társasházban lakunk, a bejárati ajtó előtt ugye közös folyosó van, de az nyitott. Van egy korlát, alatta bokrok, növények.
Neki bukóra volt nyitva az ablaka, én kimentem gyorsan kirázni egy plédet. Elkezdett dunnyogni, de csak magában, hogy nem hiszi el, hogy miért kell kirázni bármit is, mikor ott a porszívó, és hogy a porral terjesztem a vírust is.
Annyit mondtam, hogy megbeszélhetjük, ha bármi gondja van, nem kell az ablak mögül morogni, vagy akkor csukja be, ha ennyire retteg a vírustól és lehetőleg máskor se nyissa ki, mert a szellő is beviszi.
Múltkor már egyszer dunnyogott, de akkor nem értettem tisztán mi baja. Most kihallottam mindent, szerintetek normális az ilyen? Szerintem ez már abszurd, nem az ő ablaka alatt ráztam ki azt a rongyot, kb 2-3 méterre voltam tőle.
Mit gondoltok erről?
Kirázni középkori meg proli???:DD Jó ég. Egy pléden mi a francot porszívózzon, még jó hogy kirázza. Ha a kedves szomszédot ennyire zavarja, csukja be az ablakot.
Amúgy tojd le kérdező, hadd dünnyögjön, én is megmondta volna, hogyha valami problémaja van, akkor ne az ablak mögül morogjon, hanem legyen annyi vér a pucájában, hogy megmondja a szemembe is...
Gondolom az nem zavarja az ilyen prolizókat meg mindenért kötözködő embereket, hogy naponta több millió autó van az utakon, amik ontják magukból a kipufogógázt és ami egyből megtölti a lakást, amint kinyitod az ablakot "szellőztetés" gyanánt.. Alapból van odakint bőven por, de nyilván abba kell belehalni, hogy a szomszéd kiráz egy plédet.🤦🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!