Ha a szomszéd használja a netemet kaphat az én gépem vírust?
Figyelt kérdés
Elnézést kérek előre is, nő létemre nem nagyon vagyok tájékozódott ebben. Nem nyitott vagy nyílt wifim van, tudja a jelszót. Tehát ilyen esetben az én gépem kaphat vírust azáltal hogy a szomszéd is az én netemet használja? Köszönöm a segítséget!!2016. márc. 3. 20:04
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Őszintén szólva fingom nem volt hogy az IP-címnek van-e köze hozzá vagy sincs blabla tipikus nő, inkább kérdeztem mint a hülye gyerek. :D
még egyszer köszi
2016. márc. 3. 20:21
3/7 anonim válasza:
Pedig előfordulhat. Ha a vírus már bejutott a hálózatotokra ott már sokkal egyszerűbben terjedhet. Értsd: Ha valaki már bejutott a bejárati ajtón akkor a szobák között már sokkal egyszerűbben mozog mert ott nincs olyan védelem.
4/7 A kérdező kommentje:
Megváltoztattam a wifi jelszót. Amit már nem fog tudni. Ennyi. És köszönöm Neked is kedves Második!
2016. márc. 4. 10:44
5/7 anonim válasza:
Ha a géped jelszóval védett - (hálózaton is) + Nem rendszergazdaként használod az oprendszert (bár nem tudni milyen oprendszert használsz) akkor a szomszédodnak igencsak veszedelmes vírusa kell legyen, hogy megfertőzze a géped
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. márc. 5. 18:48
7/7 anonim válasza:
@#5: Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy vírus úgy terjed helyi hálózaton hogy elkezdi a másik gép egy teljesen egyéni felhasználójának a jelszavát találgatni?
A windows tele van egy csomó olyan szolgáltatással ami biztonság szempontjából már 10 éve is vicc volt és azóta csak romlott a helyzet.
Ezek a szolgáltatások pedig rendszergazdai vagy ahhoz közeli jogokkal futnak így teljesen mindegy, hogy te mivel futtatod az explorered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!