A szomszéd, hogy lopja a wifi-t?
Üdv.Van egy olyan gondom, hogy a szomszédom lopja a wifi-t.Probáltam cserélni wifi kódot cseréltem is, de még mindig megy neki valahogy és laptopomba sem kellet újra beírni a kódot.Ez miért lehet, esetleg valaki megoldást tud rá?
UI: Így nézz ki a router beállításoknál: [link]
Amennyiben nem kellett beírnod az új jelszót akkor nem is változtattál azaz lehet hogy igen csak nem mentetted el a változásokat.Használd a MAC Filter-t és add meg a saját gépedet és senki nem mászik fel csak ha engedélyezed az övét.
Mivel típust nem adtál meg itt egy használati [link] a többinek is hasonló a beállítása.
MacFiltert, hogyan tudom beállítani, 3 készüléken szeretném használni a netet.Egy asztali pc-n, egy laptopon és egy telefonon.
UI:CLICKNET ROMTELECOM Van ráírva a routere, az lenne a neve?
A hátoldalán van a cimke ott
Name:Home Gateway
Model:HG 630-(vagy egyéb model.)
A csatlakoztatott eszközöknek kiírja a MAC címét valamelyik opcióban ezt írd ki majd a mac filtering menüben megadod a készűlékek mac címét és utána csak ezekkel lehet csatlakozni.
De most nézem hogy van wireless filtering ami annyit tesz hogy szűrheted(fekete listára teheted) a nem kívánt mac címet és az már nem csatlakozhat fe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!