Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hangosan élö szomszèd?

Hangosan élö szomszèd?

Figyelt kérdés

Felettünk egy fiatal 23-24 èves fiatal srác lakik.Pár hònapja költözött ide.

Olyan hangos habitussal él hogy az otthonunk nem más mint egy zajdoboz.

Beszéltünk vele de egyszerüen nem érti,ö arra fogja hogy biztos valami nem jò a padlòban vagy a falban.Mindig ráfogja valamire de a lényeg h le sem esik neki h talán neki kellene finomabbnak lennie.

Mivel rálátunk a parkolòra igy látjuk mikor az anyja.

Van kulcsa a lakàshoz,hozza viszi a szennyest.Takaritani jár hozzá mikor a srác nincs itthon.

2-3 hetente jön az anyja.Ha nagyon figyelsz és nagy csend van akkor hallani elvétve pàr tompa kopogást vagy nèha pár tompa lépèshangot.

De szinte zaj nélkül tesz vesz a lakásban.

A srác egyszerüen elviselhetetlenül dübörög,trappol,àllandò kopogást hallani.Csapkod,dobálozik gondolom.Nagyon erösen hangosan hallani mindent ha itthon van.Elmondtuk mi a baj ès megkértük legyen figyelmesebb mert nem tudunk pihenni.És már elég komoly problémáim vannak.Már ideges vagyok ha látom h itthonvan.Ha este lefekszünk és nincs még itthon gyomoridegem van h mikor ér haza és mikor kezdödik az atomháborù a fejünk felett.Se hétköznapunk se hètvègénk.

Az elmùlt 3-4 hétben itthon volt.Eddig is kimeritö volt zajban élni.

De reggeltöl estig ez megy most hetek òta.

Sokszor el sem tudjuk kèpzelni hogy mit csinálhat ami ennyi kopogàssal dübörgéssel jár.Papucsot nem ismeri,igy mezitlab közlekedik a sarkát nagyon odavágva a padlòhoz hogy nálunk viszhangzik a trappolása.

Tökmindegy melyik helységben vagyunk,ha a lakàs màsik végében van mi halljuk a lakàs ellentétes vègèben is.

Hogy érjük el h változtasson?Volt már nálunk megmutattuk neki a zajokat.De arra fogja h valami biztos nem jò a házzal.

Az alattunk lakóval beszéltünk ö azt mondja alig hall valamit tölünk,egy két tompa puffanàst esetleg ha valami nehéz dolgot leejtünk.

Nem értjük mi van.Nyakamat rá merem tenni h ö a hangos.

Egyébként mi is elötte költöztünk ide szòval nem tudom h ez normàlis e

2020. ápr. 15. 08:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%
Megszoksz vagy megszöksz?
2020. ápr. 15. 11:12
 12/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem lehet, hogy nagyothalló?

Én is nagyothalló vagyok, és 19 évesen világosítottak fel, hogy szobákkal arrébb is hallani, ahogy kinyitok meg becsukok egy fiókot... Nem tudom mennyire lehetek hangos, gondolom nagyon 😅

2020. ápr. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!