Ilyenkor valóban nem lehet itthon hangosan zenét hallgatni? Jogos hogy àtjött a szomszéd és szólt?
2019 március 5: A gyakorikerdesek.hu történetének legkreténebb kérdése megszületett.
köszönjük kedves kérdező, magasra tetted a következő rekordernek a lécet. De hátha még megdöntöd magadat...
Ez nem egy csatatér, ahol valaki nyer a másik meg veszít. Ez egy társasház, ahol a "hol érdekel engem" helyett lehet pl empatikusnak és emberségesnek lenni, lehet kicsit tekintettel lenni a másikra is.
Ja most látom, megint a rovarírtós gyerek. :D
Kedves Kérdező!
Én dolgoztam 24/7-ben és tudom milyen rossz már alapjában az éjszakai műszak (jó, miután nemet mondtál, elkezdett pocskondiázni, de hidd el, az éjszakai műszak nagyon tud játszani önmagában is az ember idegeivel és egy 8-12 órás műszak után délelőtt az ember nem éppen a legtörelmesebb - nincs rózsás hangulatában). Hát még, ha hulla fáradtan hazakovályogsz és nem hagynak aludni.
Egy kicsit lehetnél vele elnézőbb. Ha megteszed, hogy lejjebb veszed a hangerőt vagy fülessel élvezed tovább a diszkó zenét az nem behódolás, hanem emberség.
Amúgy a házrendben van egy időintervallum, amikor az előre bejelentett munkálatokat végezheti az ember és hallgathat zenét, tehát csendháborításért nem hívhat rendőrt.
Én vendéglátóhelyet is zárattam már be ilyen miatt a szomszédokkal karöltve. Akárhányszor kimegy a rendőr, egyre magasabb lesz a bírság.
Nem éri meg parasztnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!