Csak nekem jutottak ilyen se. Fej szomszédok?
Falun élünk, mindenhol kutya. Nekünk is van, eddig szabadon volt, most csak nappal hagyjuk kint, éjszaka kennel.
Jobb oldali szomszédunk saroktelken lakik, de a kutyája állandóan az ablakunk alatt dorbézol, éjjel több órán keresztül. A vele szemközti szomszéd szintén saroktelkes, a hátsó kertje pont szemben a szobaablakunkkal. A vaskapu csak középen van összefogva egy lánccal, a kutya ugrál neki, meg ugatnak össze a szomszéd kutyájával.
Már többször szóltunl nekik, hogy jó, hogy kivágják őket hátra, de minket zavar. Nekem van egy 1 éves fiam, aki így éjszaka többször felriad. A bal oldali szomszéd nemrég hozta haza a kisbabáját, így mi éjszaka bezárjuk a kutyát, hogy ne zavarja őket.
Ezt amúgy miért nem értik meg az emberek? Tényleg ennyire kipusztult az empátia?
Amikor szólok nekik, akkor meg az a válasz, hogy költözzek tanyára, ha ennyire zavar az ÉLET zaja :)
Ebből az egyik EÜ dolgozó, a másik Tanár, tehát nem buta emberek, elméletileg.
Ehhez képest, mióta szóltam, hogy zavarnak a kutyák minket, azóta hajnali fű-és sövénnyírás, autóból zenebömböltetés, és társaik mennek. Nem akarok egy sz@r szomszéd lenni, de a nyáron ablakot sem tudtunk nyitni, mert ezek élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!