Szerintetek az normális, hogy a szomszédom zöködte rám a fürdőszoba ajtót, én meg meztelen voltam?
Anyámék nem zárták be az ajtót, kimenedtek. Én meg fürődtem. Ez a nő, mwg jött és zöködte az ajtót, kiabáltam neki, hogy azonnal megyek... Erre félig rám zökte az ajtót, nem zár tartja, hanem egy fa retesz felül... 5-10 centire bezökte és úgx mondta a magáét, hogy egyházi adót szed... Mondom egy 5 percet várjon, vagy lent vannak a pincében... Úgy került állítólag oda, hogy hallotta a hajszárítót...
Szerintetek ez normális?
*mentek
Elgépelések, de milyen jó, hogy nem a kérdésre válaszoltok... Gratula a hasznos kommentekért, felemelő közösség!
Én be szoktam zárni, ha fürödni megyek, de mivel anyámék itthon voltak, nem. Ők meg közben lentek a pincébe. Neked kell zárni, azt tudom.
Nem küldhettem el, anyámék háza, gimis vagyok. Utána ment a szomszédba kipletykálni, hogy látptt meztelenül, félig benyomott ajtónál.. Mikor mondtam nwki, várjon 5 percet, vagy menjen szóljon nekik, "akkor nem annyira fontos, csak szólok, hogy be kell fizetni az egyházi adót". Bazz+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!