Nalatok is csont szarazra kell torolni a zuhanyzot?
Megorulok anyam hulyesegetol. Miota uj a furdo, mindne zuhanyzas utan csont szarazra kell torolni az egesz zuhanyzot, a felet, a csapot, a slagot, a talcat is amiben ugye azert ha nem is all a viz de azert jo vizes az.
Mire a meleg paras furdoben negyzeklab azt megcsunalom ujra leizzadok....
attol mert meg nem csont szaraz, lehet tisztan hagyni egy zuhanyzot nem? Sose kellett ilyen hulyeseggek vacakolnom, esku inkabb nagymuternal furdok legkozelebb mert ez nem normalis...
Masnak is van ilyen hulyesege?
Nálunk csak a padlót kell feltörölni, hogy ne csússzunk el.
De zuhanytálcát, én meghalok 😂😂 anyukád a wc csészét is megtörölgeti minden lehúzás után?
Vannak még más pedantériás emberek is.
És hol szárad meg az, amivel szárazra törlöd?
Ugy van, hogy ket zuhanyzo van. Egyik fent, masik lent. Na most anyam fent furdik, szoval en oda inkabb fel se megyek mar, mert multkor a samponom egy cseppje a talcan maradt es akkora vita lett belole... a lentit meg nem vizsgalja meg rogton miutan kiszalltam belole, hogy szaraz-e. Ha szerencsem van, felszarad mire lemegy megnezni.
A fenti furrdoben vagy egy erre hasznalatos "torolkozo" amivel ki kell torolni a zuhanyzot meg a mosdot. Ja igen a mosdo se lehet am vizes.
Lent viszont azzal a torolkozovel torlom fel amicel magamat is, utana meg bevagom a mosogepbe. Elmeletileg van egy ilyen oreg rongy amivel fel lehetne torol, de gyakorlatilag az nem szivja fel a vizet, es csak szoszol, szoval magadnak csinalsz extra munat ha megprobalod feltorolni azzal...
Szerintem azert csinalja, mert "akkor nem lesz vizkoves" ha nem szarad ra.
De.... hetente egyszer kipucolni toredeke annyi idobe telik mint minden nap mindenfurdes utan mindenkinek kitorolnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!