Fiúk, nektek a nagyon csontos, a kicsit ducibb vagy a nagyon izmos lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Nincs pont jó! A három közül melyik leginkább?2016. nov. 30. 23:00
2/20 anonim válasza:
Csúnya fiúk véleménye is számít vagy mi ne írjunk?
3/20 anonim válasza:
Akkor már miért nem nagyon csontos, nagyon dagadt, nagyon izmos a választék?
Igazságtalan besorolás ez így....
4/20 anonim válasza:
Ez így elég kevés és semmitmondó infó.
Mi a nagyon csontos? Vékony lány is lehet csinos, formás, vagy lehet bűnronda.
Lehet vékony alkat vagy lehet anorexiás csontváz is.
Mi a kicsit duci? Jól eloszlik 1-2 kiló felesleg vagy vagy 10-20 kilókról van szó? Nem mindegy.
Mi a nagyon izmos? Fitness szépség vagy testépítő?
5/20 anonim válasza:
Nekem a vékony. De ne legyen anorexiás azért...:D
6/20 anonim válasza:
Ne legyen vékony, de kövér sem. Izom is legyen rajta azért, de ne legyen kigyúrt, inkább sportos, de legyen mit fogni rajta. A nagyon izmost senki se szereti szerintem.
7/20 anonim válasza:
Legyen kb 230 kiló, 167 cm magas és fekete szemű, tetovált, az orrából piercingek lógjanak ki és kopasz legyen. Erre vágyom. <3
8/20 anonim válasza:
Ha csak e három közül lehet, inkább nagyon izmos.
20F
9/20 anonim válasza:
Nekem a vékony testalkat jön be, én is az vagyok, szóval nekem a vékony testalkatú lányok akik nagyon bejönnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!