Fiúk, nektek a nagyon csontos, a kicsit ducibb vagy a nagyon izmos lányok jönnek be?
nagyon csontos. mellettem hamar formába kerülne :D
ducinak lógni fognak a mellei fogyás után
férfival meg nem akarok lenni, hiába van pinája.
Ez a sorrendem.
1.Sportos
2.Vékony
3.Normál (tudom ez nem volt benne a kérdésben)
4.Duci.
Miért van kövér imádoknak ez 3 típus lány van: csontos,kövér ,izmos. Normál súlyú lány nem létező számukra.
Én normál súlyú lányok jönnek be. Mert kinek kell beteg lusta ""duci"" lány.
NAGYON csontos
NAGYON izmos
KICSIT ducibb
Vajon milyen alkat lehet a kérdező és milyen választ szeretne hallani... 🤔 Ez a kérdés így csalás, csak a te kielégülésedet szolgálja. Legyen akkor kicsit karcsúbb, kicsit ducibb és kicsit izmosabb, na úgy már van miből válogatni.
Nekem bejönnek az izmos lányok, főleg, ha azt vesszük, hogy a többség már egy sima fitneszes csajt is nagyon izmosnak mondana.
Második helyen akkor a nagyon csontos áll, míg a duciság már kis mértékben sem vonzó egyáltalán. Bárkit, csak ne a ducit.
Na, asszem egy ilyen kérdésre ilyen válasz illik, nem?
Nekem a nagyon izmos es a ducibb lányok tetszenek :)
15/F
Ne egyen semmit, csak fényt.
Kb így tudom jellemezni a mai nők egy részét. Erő, formás fenék nuku, akarat, kitartás nuku, c csak reszelik sokan a körmüket és néznek mint borjú az új kapura. Ránézek a csajra olyan vékonyak a combjai mint egy gyereknek, nem is kicsit taszító.
Kevés JÓ nő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!