Miért olyan irdatlan nehéz köszönni?
Új helyre költöztem, falu. Úgy voltam, nem számít a kor, a nem, mindenkinek előre köszönök. Változó sikerrel. Na de az utcában van három lakó, akik sosem. Rövid utca, naponta (többször összefutunk). Az egyik harmincas pasas, az úgy tud kijönni a kapun, hogy folyton háttal van😀, esélytelen. A másik srégen szemben, háromgyerekes család, a gyerekek se köszönnek, de anyuka szabályosan menekül. Ha épp hazaér, addig ül a kocsiban, míg el nem megyünk mellette. Ha odaérünk, kotorasz az anyósülésen, amikor elhagyjuk, kipattan és rohan a házba. Ha épp jönne ki, megáll a kapu mögött, hogy össze ne fussunk. Múltkor már visszafordultam a járdán, és nyíltan mulattam rajta.
A harmadik szemközt lakik pont, totál belátunk egymáshoz. A szülei nagyon-nagyon kedvesek és segítőkészek, csak jót tudok rájuk mondani. Bemutattak a fiuknak, aki velem egyidős. De azóta se köszön, sőt vissza se nagyon. Múltkor már megjegyeztem, hogy a szembeszomszed volnék.
Azt nem értem, miért egyszerűbb menekülni meg átnézni, mint 1-3 szóval köszönni. Egyszerűen nem értem (tősgyökeres varosikent sem), hogy mi ez. Mondjuk a városban is ment, társasházban. Például a szembeszomszed szinten gyakorolta, hogy az autóból nem szállt ki, ha meglátott, és az anyósülésre vetette magát...😀
Vannak hasonló tapasztalataitok? Hogy kezelitek?

”Múltkor már visszafordultam a járdán, és nyíltan mulattam rajta.“
Kicsim, te vagy az egyetlen mulatságos a történetben. Tudod, ha mindenki szembe jön az autópályán, akkor valószínűleg nem ők a hülyék. 😉
Kicsim? Az komoly.
Elfelejtettem, hogy karantén.
Összegezzük: a dilis, aki köszön.
Köszi, ma is tanultam valamit.

"A harmadik szemközt lakik pont, totál belátunk egymáshoz. A szülei nagyon-nagyon kedvesek és segítőkészek, csak jót tudok rájuk mondani. Bemutattak a fiuknak, aki velem egyidős. De azóta se köszön, sőt vissza se nagyon. Múltkor már megjegyeztem, hogy a szembeszomszed volnék."
Nálam ugyanez a helyzet. Azaz a srác is velük lakik és egymás mellett lakunk. A szülei nagyon kedvesek, a srác egy nagyképű idióta, nem egyszer előreengedtem és csak felszegett fejjel elsétált mellettem. Ő valaki.
Vagy a ház előtt nagy bratyizásban van a haverokkal, mindenkinek odaköszön és akkor rajtam átnéz.
Zavaró tud lenni, mondjuk szerintem az anyuka, akiről írsz lehet zavarban van, tehát nem a személyednek szól ez a dolog.
Nem tudsz mást tenni, mint leszarod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!