Nálatok szokás a társasházban a szomszédoknak köszönni?
Nálunk is az újonnan beköltözők a bunkók, ők meg se szoktak nyikkanni, de akkor is ritkán, ha én szólítom meg őket.
Mi általában köszönünk mindenkinek, akivel összeakadunk a folyosón... kivéve egy srácnak :D
Egyszer nem figyeltem és nem köszöntem neki jó előre, ahogy szoktam, sértett fejjel vonult tovább, azóta észre sem vesz.
Nem is értem, nem erőltetem. Lehet maradi vagyok, de nem érzem úgy, hogy egy jó tízessel fiatalabb srácnak, nő létemre nekem kéne előre köszönni :)
Én általában köszönök, kivéve, amikor látom, hogy a másik nagyon el van foglalva, telefonál, vagy ha a hátam mögött jön valaki és nem hallom (hátul nincs szemem, és nem mindenki trappol), illetve ha betegség miatt épp elmegy a hangom (ilyen is előfordult már), de az szerencsére ritka. Egyébként Budapesten élek, itt is nőttem fel.
Az utcán viszont nem köszönök minden szembejövőnek, mert nem ismerek mindenkit, aki épp arra közlekedik, amerre én.
Akinek viszont szándékosan nem köszönök, bár ismerem, az egy tuskó, és nem akarok vele még egy köszönésig sem jópofizni.
Köszönök, alap.
Ha nem köszön vissza, akkor is, az ő szegénységi bizonyítványa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!