Nálatok szokás a társasházban a szomszédoknak köszönni?
Figyelt kérdés
Egy vidéki magyar városban éltünk, ott mindenki köszönt a másiknak automatikusan, még ha nem is ismertük egymást, akkor is. Közben átköltözőben vagyunk az új lakásunkba, de itt senki nem akar köszönni a lakók közül, kb. keresztül néznek az emberen. Van ahol szokás ez, van ahol meg nem? Vagy általában azért megvan a magyar szokás erre, hogy köszönnek-e a lakók egymásnak?2017. okt. 3. 20:20
11/11 anonim válasza:
Mi a halálért hisztiznek az emberek állandóan ezen a köszönés témán? Mi egy éve költöztünk be egy 10 emeletes panelba. Én mindig köszönök a lépcsőházban, bárkinek. Viszont rendszeresen vannak akik nem fogadják, meg nem keresik a szemkontaktust. Ezt 2x eljátssza velem valaki, és onnantól nem érdekel, nem köszönök neki. Mit kell ezt túlgondolni? Bunkó vagyok? Nem hinném, az a bunkó, aki direkt kerüli a szemkontaktust, és nem köszön vissza. Amúgy meg sosem értettem mire fel ez a nagy köszöngetés, kit érdekel, hogy a 27 senki rám köszön-e vagy sem :D Engem sem érdekel mások lelkivilága, ha nem köszönök rá, mert megunom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!