Visszaáll most minden a régi kerékvágásba vagy ez a vihar előtti csend?
11
Debrecenben van hus xd de elesztot adj adok helyette húst neked csirkemell és csirkecombot vettem 😀
13
Pizza teszta hoz is kell. Mielőtt hiányzik lett az előtt is mindig otthon sutottem a pizzát elesztos tésztából.
Nem is értem xd sütőpor abba nemjo
Nálunk azt csináljak, hogy mással töltik fel a helyeket, hogy telinek tünjön a polc.
Pl nincs jó minöségü wc papír, de a gagyibbat hegyekben rakták ki, hogy soknak látsszon. Nincs macskaalom, de a másik fajtával, amiből máskor 7-10 db van kint látszatként, mert nem viszi senki, százasával telerakták a másik helyét is, hogy tele legyen a polc.
Minden ugyanez, valami van, de nem az, ami szokott lenni. Kivéve a hús. Az nincs.
Élesztö és kenyér kell a tuléléshez meg hus?
Lehet nem àrtana valami tulélötaborokrol olvasnom. En azt hittem iranytü kés meg viz meg ilyenek.
18
Kés ? És mit vágok le vele a panelban? A szomszed macskajàt ugyis beül az erkélyre 😀
De a vegànok akkor hogyhogy èlnek amugy ha kenyer es hus a tuleleshez kellenek?
Meg a wc papir mellett akkor a mosopor es tarsai miert nem fogynak? Miert pont a wc papir a legelsö?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!