Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Visszaáll most minden a régi...

Visszaáll most minden a régi kerékvágásba vagy ez a vihar előtti csend?

Figyelt kérdés
Voltam ma boltban, vásárlók száma átlagos volt és volt szinte minden: liszt, rizs, húsok, élesztő, konzervek, WC papír stb. Egyedül tisztítószerek nem voltak.
2020. márc. 21. 14:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hol találtál húst? Nálunk nincs egy boltba se :(
2020. márc. 21. 15:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

11

Debrecenben van hus xd de elesztot adj adok helyette húst neked csirkemell és csirkecombot vettem 😀

2020. márc. 21. 15:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Élesztő kenyérsütéshez kell. De bálunk a boltban sem liszt, sem rizs, sem egyéb élelmiszer nincs, ahogy WC papír sem már hetek óta.
2020. márc. 21. 15:48
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem is már kezd rendeződni. 1 hét, és vége.
2020. márc. 21. 15:51
 15/23 anonim ***** válasza:

13

Pizza teszta hoz is kell. Mielőtt hiányzik lett az előtt is mindig otthon sutottem a pizzát elesztos tésztából.

Nem is értem xd sütőpor abba nemjo

2020. márc. 21. 15:52
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk azt csináljak, hogy mással töltik fel a helyeket, hogy telinek tünjön a polc.

Pl nincs jó minöségü wc papír, de a gagyibbat hegyekben rakták ki, hogy soknak látsszon. Nincs macskaalom, de a másik fajtával, amiből máskor 7-10 db van kint látszatként, mert nem viszi senki, százasával telerakták a másik helyét is, hogy tele legyen a polc.

Minden ugyanez, valami van, de nem az, ami szokott lenni. Kivéve a hús. Az nincs.

2020. márc. 21. 15:53
 17/23 A kérdező kommentje:
én 3 boltban is voltam már mert tisztítószereket kerestem de mindegyikben volt hús dögivel.
2020. márc. 21. 16:20
 18/23 anonim ***** válasza:
50%

Élesztö és kenyér kell a tuléléshez meg hus?

Lehet nem àrtana valami tulélötaborokrol olvasnom. En azt hittem iranytü kés meg viz meg ilyenek.

2020. márc. 21. 17:04
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

18

Kés ? És mit vágok le vele a panelban? A szomszed macskajàt ugyis beül az erkélyre 😀

2020. márc. 21. 17:05
 20/23 anonim ***** válasza:
8%

De a vegànok akkor hogyhogy èlnek amugy ha kenyer es hus a tuleleshez kellenek?

Meg a wc papir mellett akkor a mosopor es tarsai miert nem fogynak? Miert pont a wc papir a legelsö?

2020. márc. 21. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!