Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek mikor vezetik be...

Szerintetek mikor vezetik be a kijárási tilalmat itthon?

Figyelt kérdés

Szlovéniában éjfél óta van, este 10-kor jelentették be.

Szerintem napok kérdése és nálunk is ez lesz. Inkább az a kérdés, hogy mikor. Én hasznosnak találnám, oké, most az én üzletemnek is annyi lesz, mert nem tudok postára járni.

Nyilván nem hangoztatják sokkal korábban, mert fele ember meglépne, mondjuk most nagyon nincs is hova.

2020. márc. 20. 16:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Fuu azért az iskola nem ugyanaz, itt nincs felkészülési idő. Ezt csak 1-2 órával előtte tudjuk meg.
2020. márc. 20. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

Hát nem tudom, múlthéten is keringett mindenféle információ, hogy lezárnak ezt az és kiferült, hogy kamu.

Mondjuk én betartom az önkéntes karantént, látom, hogy sokan nem sajnos. Akkor erre nem lenne szükség.

2020. márc. 20. 17:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Htá fontos dolga lehet mindenkinek, meg sikan dolgozni is járnak. De a "veszélyeztetett korosztály" viselkedése és hétfőn még nekem szóltak be.
2020. márc. 20. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!