Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit szólnátok ahhoz hogy ha a...

Mit szólnátok ahhoz hogy ha a szomszéd azért szól mert lehallatszik a szárítógép?

Figyelt kérdés
Én kiakadtam. Úgy gondolom a gyerekek egészsége fontosabb mint hogy a szomszédot zavarja...
2020. márc. 2. 18:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont azt akartam írni, hogy egy ilyesmi gépet én se hagynék felügyelet nélkül...

Félig tégla - félig beton lakásban lakom és élnek a szomszédok, vannak hangok, de nem tudom, engem 90%-a nem zavar.

Egyébként egy mosógépnél is hangosabb a házközponti fűtés szivattyúja (mondjuk ez zavar).

2020. márc. 4. 06:14
 22/29 anonim ***** válasza:
44%
Akik nem hagynának gépet felügyelet nélkül, gondolom lenyomják a főkapcsolót, de legalább kihúzzák a bojlert, sütőt, hűtőt, mindent a hálózatból, ha elmennek otthonról. :)))
2020. márc. 4. 09:01
 23/29 anonim ***** válasza:
54%
Ha a szárítógép lehallatszik, akkor vagy papírvékonyak a falak vagy túlpakolod a gépet vagy simán csak szar....az én gépem kb 14 éves lehet (használtan vettem), de ha becsukom a szobaajtót nem hallom, pedig a szomszéd helyiségben van annál a falnál, ahol a szobám van
2020. márc. 4. 09:43
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Az csak egy dolog

A mi 3 honapja ujonnan vásàrolt Samsung mosò-száritògépünk is nagyon hangos.Inkàbb azért mert elmászna a helyéröl.

Pedig van allatta fekete gumi,direkt zajcsökkenes miatt)

Van kis mosokonyha.Ott van a gép.Ha megy a gép és bennt állsz a mosòkonyhâban remeg az egész padlò alattad.

Egyszerüen vékonyak a falak,a padló.Az alsòszomszèdtol mindent hallunk.

Az elözö lakásban mi is hallottuk a felettiét.

Egyébként nem zavart csak ha szombat vasárnap arra kellett kelnem h centriz a gépe.Bàr ök se voltak normálisak.Pokollà tették az életünket.

Addig örüljön az alattad lakò mig csak ezt hallja.

Cserélhetnénk lakàst akkor megtudja mi az igazàn hangos.

2020. márc. 4. 12:15
 25/29 anonim ***** válasza:
54%
22-es: egy szárító-vagy mosógép nem megy folyamatosan, mint egy bojler vagy egy hűtőszekrény. Mi egyszer elfelejtettük lekapcsolni a mosógépet és már le is vágta a biztosítékot. Rossz volt a párhuzamod...vagy inkább csak játszod itt az okostojást.
2020. márc. 4. 21:39
 26/29 anonim ***** válasza:

"A mi 3 honapja ujonnan vásàrolt Samsung mosò-száritògépünk is nagyon hangos.Inkàbb azért mert elmászna a helyéröl.

Pedig van allatta fekete gumi,direkt zajcsökkenes miatt)"

túlpakolod, vagy nagyon egyenletlenül pakolsz bele nagy nedszívásúcuccokat

2020. márc. 4. 21:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom,mert ezekre pont figyelek

lehet viccesen hangzik de pl 4 kg a mosàs

mosás elött mérlegre állok,hozzàadok 4 kilot megpakolom a kosarat majd ráállok mégegyszer,sose rakok bele 4 kga-nál többet söt 3,5 körül meg is szoktam àllni.

Nem tudom miért remeg ennyire.Mivel száritok is utána föleg nem pakolom meg nagyon hogy biztos megszáradjon minden.

Mosás utàn a ruhák ki.félbehajtva vissza igy nem gyürödnek meg annyira.🤷‍♀️De ezelött egy régi 20 éves Siemens gépünk volt.

Az nem csinált ilyeneket😀

2020. márc. 5. 08:15
 28/29 anonim ***** válasza:
Akkor viszont jelezni kéne a szerviznekk, mert nem normális, hogy ugrál
2020. márc. 5. 17:13
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem ugràl csak nagyon rázkodik.

Egyébként utàna olvastam ma délután és tényleg ott is irtàk h szerviz mert nem normàlis.Néha annyira ràzkodik h nyikorog.

Ha ràtenyerelek a tetejére abbahagyja

Mindenesetre köszönöm.Megkérdezzük mindenképp

2020. márc. 5. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!