Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit szólnátok ahhoz hogy ha a...

Mit szólnátok ahhoz hogy ha a szomszéd azért szól mert lehallatszik a szárítógép?

Figyelt kérdés
Én kiakadtam. Úgy gondolom a gyerekek egészsége fontosabb mint hogy a szomszédot zavarja...
2020. márc. 2. 18:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

Azert hasznal kedves par buta valaszolo szaritogepet!!!

mert tudni illik ha bennt szaritod a ruhakat magas lesz a paratartalom ami artalmas es kedves a penesznek,a penesz alergiahoz vezethet.

Szoval teljesen jogos.En is azt hasznalom.Elötte 70 szazelek volt a paratartalmunk miota szaritogepet hasznalok 40.

Nincs penesz sem paras ablak.

Olvassatok utana myugodtan utana ugràljatok

2020. márc. 2. 22:20
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

"meg masiknal teve amit lefekvestöl felkelesig hallok"

Bakker, hogy nálam macskát nem engednek tartani a lakásban, egyeseknél meg teve is lehet :(

2020. márc. 2. 22:21
 13/29 anonim ***** válasza:
*kedvez
2020. márc. 2. 22:21
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Es hangos a tevèje:). Lehet mindjart lemegyek hozzá es kikapcsolom az àramot.
2020. márc. 3. 04:14
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Hétvégén engem is bosszantana mondjuk, hogy berreg a gép, de amúgy a szomszéd nem csinálhat semmit, szóval nem kell foglalkoznod vele.

Tipp: Vegyél mosó-szárítógépet, és akkor nem kell pakolászni a ruhát. Sokkal-sokkal-sokkal kényelmesebb lett az életem mióta van ilyen gépünk, reggel bedobom a szennyest, délután mikor hazaérek, már csak behajtogatom a száraz, tiszta, illatos ruhákat a szekrénybe, és kész, nem kell foglalkozni vele és nekünk se dübörög, mikor otthon vagyunk. :)

2020. márc. 3. 09:31
 16/29 anonim ***** válasza:
82%

#15:

Az egyetlen értékelhető válasz a sok gyökér hupákoló mellett. 👍

2020. márc. 3. 13:29
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Hát, nálunk a házban gyulladt már ki lakás a magára hagyott mosógép miatt, szóval én nem merném...
2020. márc. 3. 19:24
 18/29 A kérdező kommentje:
Én akkor szeretek mosni ha itthon vagyok. Max elmegyek addig a boltba
2020. márc. 3. 20:56
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben nem foglalkoznék vele.

Van, akit a vécélehúzás is zavar. Az ilyeneknek lenne való a vadon lágy ölében élni, ahol max. állathangokat hallani. Na, abba köthetnének bele!:-)

Nem hiszem el, hogy annyira elviselhetetlen lenne egy szárítógép morajlása. Én is használtam már ilyet, mikor apartmanlakást takarítottam. Nem volt zajosabb egy mosógépnél. Meg aztán egy társasházban LAKNAK, könyörgöm, persze, hogy van némi lárma, mozgás, háztartási gépek zöreje.

És, igen, nem mindenki bírja a nedves, párás levegőt a szobájában, pláne, ha légúti problémája van, mondjuk asztmás.

2020. márc. 3. 22:36
 20/29 anonim ***** válasza:
Ja, igen, és semmilyen háztartási gépet nem tanácsos bekapcsolva hagyni, mikor nem vagyunk otthon!
2020. márc. 3. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!