Azon mi bűn van, ha a Mamám heti 1-2 nap beutazik a oiacra és a délivel hazajön?
Te valami jogvedo vagy, hogy igy veded a nyuggereket?
Az en adombol utaznak ingyen.
Nem azt mondom, hogy meg kell tiltani hogy csucsidoben ingyen utazzanak, hanem fel kellene hivni a figyelmuket arra, hogy probaljak meg azokat a jaratokat hasznalni amik kevesbe zsufoltak..Mert az 50fos buszon utazik 30nyugdijas, 15 naplopo roma es allni kenyszerul a maradék diak.
Nem kell jogvédőnek lenni, elég ha nem vagy birka, és ezt most minden rosszindulat nélkül mondom, gondold már végig kinek a dolga lenne alkalmazkodni a helyzethez. Ha túl nagy a sor a pénztárnál a boltban előre kellene engedni akinek sürgősebb dolga van, vagy mégis hogy gondoltad? Nyuggerek, kismamák, szabin és betegállományban lévők hátra, többiek előre vagy mi a fuck? Nem bakker az a normális ha nyitnak még egy pénztárat!
A te adódból mi? És te kinek az adójából jártál ingyen iskolába? Kvára jár nekik 70 vagy mi felett, ha egyáltalán elélnek addig.
"mert a mamaknak reggel 7kor kell menni Barcsra a fürdőbe, vagy vasarolni"
És ez rá volt írva a homlokukra? Vagy honnan veszed, hogy nem pl. különféle orvosi vizsgálatokra kellett menniük, amiknek az időpontját nem ők határozták meg?
"allni kenyszerul a maradék diak"
:DD
Amíg ilyet le bírsz írni, ne panaszkodj a mindennapos tesi miatt, mert bőven ráfér a diákokra.
De mi az "adott időszak" az öregeknek? Azt tudjuk mind, hogy a tanítás mikor kezdődik. Azt nem, hogy mi lenne az az időszak az időseknek, mikor csoportosan megindulnak. Ha megegyezünk országszinten, hogy ez 10-11 óra között van, én simán odafigyelnék erre.
A postán is ki van írva, hogy mikor van a legforgalmasabb, ill. leglazább időszak, én lefotóztam, és megyek akkor, mikor kevesen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!