Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Azoknak akik külföldön laknak/...

Azoknak akik külföldön laknak/tok nem hiányzik Magyarország?

Figyelt kérdés

2020. jan. 14. 11:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Mi kéne, hogy hiányozzon, szerinted?

- a kosz, húgy a szr az utcákon?

- a csövesek/C betűsök?

- a tré közlekedés? - vidékre kell hazajárnunk, fél nap, mire elvergődünk odáig a csodás MÁV-val

- a koszos, büdös tömegközlekedési járművek?

stb.

Ami hiányzik, az a család, a barátok és a szép helyek.

A Balaton csak azért nem, mert párom zalai, így időnk egy részét a Balcsinál töltjük.

A strandon lévő árakról már inkább nem beszélek, mert az tragikus. Nekünk ugyan nem lenne drága, viszont mi sem adunk ki 1000 ft-ot egy lángosra, mert totál nem éri meg. Akkor inkább kajálunk indulás előtt vagy viszünk rágcsát, ott meg max jégkrémet/sört veszünk.

És az a szomorú, hogy akárhányszor megyünk haza, minden csak jobban lepusztult, felújítások alig (a régi épüetekre gondolok), buszjáratokat szüntetnek meg (nem amo Pócsfalva alsócsücskébe megy, hanem pl Balcsira), stb.

2021. febr. 14. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
10es, én nem vagyok pesti (Veszprém), és hiányzik a város, Balaton, a régi barátok. (9es voltam).
2021. febr. 14. 22:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország nem hiányzik, a családom, a barátaim és egy-két város, folyó hiányzik. Meg a termálfürdők.

Viszont a mentalitás, az állandó kötekedés, a MÁV, Budapest egyáltalán nem hiányoznak.

2021. febr. 15. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!