Azoknak akik külföldön laknak/tok nem hiányzik Magyarország?
Nem igazan hianyzik.
Nem volt normalis munkam, sokkal tobb szemet emberrel talalkoztam ott mint itt kint. Sok az irigy.
Ugyan azt dolgozom itt mint Magyarorszagon de itt rendesen be vagyok jelentve, 2 autom van, egyedul dolgozok magamra es a felesegemre, mindent ki tudok fizetni.
Magyarorszagon szulokkel eltem, nem volt penzem arra hogy kulon koltozzek es igy is 1 evig gyujtottem egy oreg autora. Ez hianyozzon?
Nem volt parom, az osszes lany elutasitott es ugy alakult hogy kulfoldon talaltam meg a parom.
Olyan allasaim voltak hogy 4 oraba bejelentettek de teljes allasban dolgoztam.
Csalad, baratok hianyoznak meg az etelek de mas nem.
Nekem hiányzik.
A város, a táj, a meleg nyarak, a régi ismerősök.
Lehet, hogyha nem budapesti lennek, nem hianyozna. De Budapest egy szerelem. Foleg, hogy szuletesem ota a lakasbol kilepve, iskolaba, munkaba menet egybol lattam a hegyeket, templomtornyokat. Ezt nem lehet elengedni.
A magyar mentalitas, az emberek, a magyar elelmiszerek, ezek egyaltalan nem hianyoznak.
De a Duna-part, a budai utcak, hazak igen. Viszont mikor hazalatogatok, felfordul a gyomrom attol, amit latok.
Nem tudnek nagyon jomodukent otthon elni. Jobban ereznem magam atlagemberkent mashol.
Rosszabb, mint a honvagy, mert ez a szeretett szulovaros megsem letezik, el van atkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!