Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha találnál egy pénztárcát...

Ha találnál egy pénztárcát elraknád a pénzt?

Figyelt kérdés
Ez egy anoním oldal, csak őszintén... A pénztárcában van személyi lakcímkártya, tehát simán vissza viheted a tulajnak.
2020. jan. 8. 16:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem adnám vissza. Felvenném, majd később körbenéznék, hogy nincs e a környéken kamera. A pénzt eltenném, az iratokat és a tárcát feladnám postán egy levéllel: ezt találtam a földön.
2020. jan. 13. 18:27
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 ha már felvetted és rájössz,hogy van kamera akkor más mind1 :D

Egyébként ha ilyen 3-5 ezer lenne benne akkor visszaadnám,sőt már vissza is adtam kb 10 éve egy idős bácsinak.

De ha ilyen 20 ezrek lennének vagy csak 10 körbe néznék,ha nincs kamera akkor szépen elraknám,az iratokat meg vissza adnám,ha kérdezi,akkor nem volt már benne semmi pénz.

Lehet mondani,hogy egy tolvaj vagyok,de hagytam én már el pénzt,órát,telefont és nem adták vissza....

Miért legyek becsületes?

Pénzből élünk :)

2020. febr. 7. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!