Miért csapja be maga utàn a szomszéd az ajtót?
Figyelt kérdés
Szerintetek ennyi esze nincs,hogy esetleg ez zavar màst? Ugy becsapja maga utàn,hogy zeng az egész lakàsunk.#ajtó #csapkodas
2020. jan. 7. 11:09
11/11 anonim válasza:
Nekem az ajtó előtti rácsot muszáj becsapni, mert nem jó a zár nyelv rugója, már nyár óta tervezem kicserélni, mert eléggé hangos sajnos. Mellettünk van a lift, annak behúz az ajtaja magától, ha ki van nyitva, de senki sem állítja meg mielőtt teljesen becsapódna, hogy halkabban csukódjon, az engem zavar, de nem tudok vele mit csinálni sajnos, én megállítom mielőtt teljesen teljesen becsukódik, ha én jövök haza, mert tudom, hogy nagyon behallatszik hozzánk, és valószínűleg a többi lakásba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!