Szomszéd direkt a házunk felé lőtte a tüzikátékot, mit lehet tenni?
Fiatal szomszédokkal nem vagyunk jóba. Én 30 vagyok ők 27 körül. Csak nekem van egy 4 éves kislányom. Az év minden áldott napján flex, láncfűrész tuc tuc zene, kocsi berregtetés. Persze állandóan szólok hogy vasárnap 8tól este 6ig nem kéne láncfűrészezni meg este 23kor úgy dübögtetni a kocsiban a zenét, hogy a hálónkban remeg az ágy. Nem ezért költöztem vidékre.
Gondolom éjszaka jött a bosszú, mert egyszercsak az ablakunknál robbant a tüzijáték. Kimentem szóltam visszajöttem. Majd ismét kétszer robbant az ablaknál. Kimentem, látom, hogy ég a kerítésen az árnyékoló háló. Eloltottam. Szóltam majd jött az anyázás meg agyonvernek meg nyakon szúrnak, hívjak rendőrt, menjünk aludni stb...
Most kimentem rendet tenni a kertbe, mert azért mi is lőttünk tüzijátékot, csak kúltúráltan.. Ház tövénél az ő oodalukról nem egy tüzijáték maradványt szedtem össze, az árnyékoló hálón kb 30centis juk.
Ti mit tennétek, milyen lehetőségei vannak az embernek ilyenkor? Jah igen, az anyjuk a polgármesteri hivatalban dolgozik.

Ha a ház felé lövi, semmit.
Ha ránk, akkor szólok.
Ha kigyulladt valami, akkor rendőrt hívok.

"majd jött az anyázás meg agyonvernek meg nyakon szúrnak, hívjak rendőrt, menjünk aludni stb..."
Én már emiatt feljelentést tettem volna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!