Mit tudok kezdeni, ha a szomszédok még éjjel 2-kor, hajnal 6-kor is zörögnek, dobálóznak valamivel?
Ó, jaj... Együttérzek veletek nagyon. Ez a némber tényleg a rosszabbik fajtából való. Én se vagyok biztos benne, hogy más is van vele a lakásban... :D
Viszont 45 perce mentetek át hozzá, azt írtad. Vagyis már este 9 után? Nem mintha olyan durván késő lenne, de azért nem a klasszikus időpontja a szomszédlátogatásnak... :)
Tök jó, hogy a tulajotok ismeri az alsó szomszédokat, az összefogás hátha hoz valami eredményt.
Nálunk az alsó szomszéd egy kisgyerekes család, este mindig nagyon zajosak, és az a baj, hogy nem fektetik le időben a gyerekeket, 11-kor még simán megy a viháncolás meg dübörgés. Előző hétvégén valami csoda folytán házon kívül voltak szombaton, úgyhogy örültem, hogy na, ma végre aludhatok egy jót füldugó nélkül is. Erre aznap este fél10 körül a fölső szomszéd kezdett el üvöltözni, és természetesen nemcsak üvöltözés, hanem jó nagy csapkodások meg dübörgések is hozzá. Azt hittem, leszakad a plafon is. Aztán éjszaka még többször is dübörgésre ébredtem. Sajnos ott tartunk, hogy egy éjszakára se tudom nélkülözni a füldugót.
Majd azért oszd meg velünk is, ha sikerül valamit elérni a közös képviselőtök segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!