60 ezer forintból meg lehet valahogy élni havonta?
Hát, egy albérlet is rezsivel együtt szerintem nem biztos, hogy kijön 60 ezerből. Nagyon felugrottak az ingatlan és albérletárak.
Bocsi, de inkább maradj otthon. Az albérlet kidobott pénz.
Ne haragudj, de te szatyorban éltél az utóbbi években? Vidéken, a megyeszékhelyeken is 100 ezertől indulnak az albik. Legalább 2 havi kaucióval.
Rezsi+kaja, takarító szerek, busz bérlet is kelleni fog.
Szerintem vidéken, nettó 200ból is karcosan lehet fenttartani egyedül egy albérletet. De ez a minimum.
Egyetemistaként ennyiből max koli, de az is necces kajával együtt.
Ha más nem szombat, vasárnap nyomj le legalább 16 órát összesen. Akár más munkahelyen. Úgy még talán elképzelhető, hogy szobát tudj bérelni.
60 ezerből nem lehet elköltözni. Ráadásul ez alkalmi meló lenne szerintem. Egy szoba is 30-40ezer + rezsi. Én kajára költök havi 40et,és nem vettem bérletet, mosószert, tusfürdőt, nem voltam beteg...
60 ezer tényleg zsebpénz kategória.
Diákmunkára nemnis lehet alapozni a költözést, mert nem fix bevétel. Ráadásul a legtöbb albinál kérnek 1-2 havi kauciót is. Dolgozz, de maradj otthon ezt a, pénzt meg tedd félre.
Ha egyetemista vagy miért nem mész gyakornoknak? Mit tanulsz, melyik város? Nagyobb városokban több szövetkezet is van, mindegyiket végigjártad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!