Nemsokára kezdhetek egy munkahelyen és hát a 8. kerületben van, mit gondoltok, elfogadjam?
Az a baj hogy elég nehezen találtam ezzt a munkát is, nem tudom találnék-e jobbat, vagy bármit egyáltalán.
Egyébként az segithet ha valamennyire lebarnulnék? Már erre is gondoltam.
VIII. kerületi lakosként kicsit kikérem magamnak ezt a kérdést. :D
Melyik részén van?
Bocsánat, de az ELTE BTK-tól és a Nemzeti Múzeumtól kezdve az ország legjobb kórházain és egyik legdrágább, magyarok számára szinte megfizethetetlen apartman-lakótelepén át a Keleti Pályaudvarig elég sok minden van a VIII. kerületben! Lehet, hogy tévedek, de nekem kissé kamu szagú ez a kérdés, főleg, hogy nem is tudtad megmondani, hogy melyik rész. Ha nagyon szőrös szívvel nézzük, akkor szinte a teljes kerületet a belváros veszi körül.
A VIII. kerületnek nagyjából az 1985-2010 közötti időszakban valóban jó néhány olyan része volt, ahol nem volt életbiztosítás a közlekedés, de ezekből egyre kevesebb van. A zűrös házak nagy része lebontásra került, helyükbe csillogó társasi lakások épültek egymilliós négyzetméterárral. A zűrös alakok közül többen vidékre,- valamint a IX. és X. kerület lepukkantabb részeire kényszerültek költözni. Ettől függetlenül bizonyos területeken még a mai napig meg van az a tipikus "nyóckeres" hangulat: Diószegi / Lujza / Magdolna / Dobozi / Népszínház / Karácsony S. utcák, valamint a Teleki, Orczy és Mátyás terek. Az itt lakók a 99-es busz, valamint a 24-es és 28-as villamos szolgáltatásait veszik igénybe, így ezen járatok sokszínűbbek az átlagnál, de veszélyesnek nem mondanám őket. Legalábbis napközben biztos nem, függetlenül attól, hogy odakint sötét van, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!