Mit lehet tenni a fölöttem lakó elmebeteggel?
Most latom az anyjàt "csak" fenyegeti bocsi
Elöbb utobb ennek vege lesz amugy igy vagy ugy.
Biztosito nem fizeti?kerdezz ra milyen papirok kellenek hozza, lehet hogy feljelentes, hatarozat birosagi vegzes karteritesröl stb
Valahol pert nyert egy szomszed olyan miatt hogy évekig gyakorolt zongoran a szomszedja emiatt ö pszichikailag serült es környezettszennyezesnek minösitettek a zongorazast. Karteritest kapott.
Peres jogi uton, jo ügyveddel, plusz rendörsegi intezkedessel(igazolas arrol hogy te azt kérted)valamint igazolas kepviselötöl azaz irja ala hogy nem tud intezkedni, stb szerintem megoldhato
Szegény embernek elég büntetés a saját sorsa, pontosan ezt nem tudja feldolgozni, és ezért balhézik. Bizony, vannak olyan helyzetek, hogy ha valaki leszokik az alkoholról, akkor sem tudja tisztára mosni magát. Mert már megbélyegezték.
Ahogy írtam, hasonló cipőben járok.
Anyámmal sokszor veszekedtem, mert úgy éreztem, hogy nem jutok semmire az életben. Nem rá haragudtam, és nem is a szomszédok zavarása volt a célom, mindvégig saját magamtól vártam többet.
Ördögi körbe kerültem ezáltal.
Ennyi. Halálomig benne maradok. Pont azért, mert túlságosan számít MÁSOK véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!