Mit írnál a szomszédodnak?
Figyelt kérdés
Panellakás szomszédom pár éve letagadta hogy megtalálta a kulcscsomóm, amit a kózösfolyosó rács zárjába felejtettem. Azóta párszor halottam este, hogy valaki bedug a bejárati ajtóm zárjába egy kulcsot, persze zárcsere megvolt. Azóta pár év eltelt, és a postaládám úüabban nem záro kulcsra, és milyen érdekes tegnap kul7sra zárva taáltam. :D Milyen szerelmes üzenetet dobjak be magamnak amit elég valószínű hogy majd ő is elolvas.2019. nov. 9. 13:59
11/13 anonim válasza:
Én vennék ebayről valami olcsó kém kamerát.
Beraknám úgy a levélszekrénybe, hogy ne legyen feltűnő, de rálásson a fejére. Ha megvan a felvétel, irány a rendőrség.
Bizonyíték nélkül az a baj hogy tagadna.
12/13 anonim válasza:
A kamera jó ötlet, annyi különbséggel, hogy szembesíteném a felvétellel a szomszédot. A szégyen sokszor hatásos.
13/13 anonim válasza:
Én nem szórakoznék kamerával.
Megüzenném a szomszédnak, hogy amennyiben nem szolgáltatja vissza a kulcsot és tagad mindent, azonnal megyek a rendőrségre feljelentést tenni.
Ha valaki megtalálja a kulcsod, utána meg megpróbál vele a lakásba bejutni, az már betörési kísérletnek minősül, amiért azonnali feljelentést kell tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!