Ti köszöntek egymásnak a szomszédotokkal/lépcsőházi szomszédokkal messzebb a lakóhelyetektől?
Figyelt kérdés
3 éve költöztem panelba és mindenki hangosan, jókedvűen köszön, de a bejárattól 20 méterre már az sem tudja kivagyok, felveszi a szemkontaktust de azonnal félrenéz, mintha először látna. Pedig látom hogy felismer. Boltban, plázában, stb. ugyanez a helyzet. Próbáltam inteni, meg köszönni de nem intettek/ köszöntek vissza.2019. nov. 8. 17:46
1/5 Magic válasza:
Nem, a lakóhelyen is csak ha köszönnek nekem. Ha megyek valahova nem idegeneknek akarok köszöngetni, hanem csinálni a dolgom...
2/5 anonim válasza:
Van akivel köszönünk, de a legtöbbel nem.
3/5 Metionin válasza:
Én házon kívül nem ismerem fel őket :D van a gondnok meg egyy néni az emeleten, ezt a kettőt beazonosítom, a többit nem igazán tudom. Főleg ha messzebb vagyok, nem is figyelem hogy ki van az utcán.
4/5 anonim válasza:
Igen, normális embernél az ismeretség nem helyszínfüggő
5/5 anonim válasza:
Van akit felismerek házon kívül is, velük köszönünk egyébként is (szomszéd néni, gondnok, cuki kisgyerekes pár a földszintről, a feljebb lakó Boborján), a többiekkel a kapunál/házban egy jónapot/csókolom/heló azért elhangzik.
Van a bunkó öreg nő aki szerint minden szombaton kecskét áldozok, na ő nem szokott köszönni max dünnyög valamit, neki az utca túloldaláról is ordítva szoktam csókolomozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!