Apanacsi kérdése:
17 évesen ti már szoktatok járni barátokkal így elmenni kirándulni, campingezni, sátorozni, lakóhelyetektől elmenni messzire?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 13:11
1/1 anonim válasza:
barátokkal nem nagyon engednek így
úgy hogy szülök nem voltak ott és ugy mentem el "nyaralni" az is olyan volt hogy vagy sulival kimentünk külföldre /és akkor suli szervezi de mégis barátok is ott voltak/
meg egyszer olyan hogy a városba ilyen 30-40an mentünk le a balcsira /alföldről/ de ott is ugy hogy több felnőtt is volt és voltunk 10-15en hasonlo koruak de az is szervezet volt és oda is ugy engdetek hogy kicsi korom ota ismerjük a szervezőt..
és ugy azzal az emberrel már voltam kinn erdélybe hogy egy ilyen idős barátnőmmel mentünk ki mint én meg ilyen idősek voltak még kinn de ugy másabbbra gondoltál szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!