Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki a kedvenc Tom és Jerry...

Ki a kedvenc Tom és Jerry epizódod ?

Figyelt kérdés
Nekem a Tengerjáró Tom Robbanás jelenet miatt XD

#tom és jerry, epizód
ma 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor Tom egy zongorista és Liszt 2. magyar rapszódiáját próbálja előadni, Jerry meg folyton szabotálja.
ma 16:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt én is láttam, a Zongorakoncert az epizód címe
ma 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Ha Tom és Jerry ValóVilág 2.szériában költöztek volna, az csinálták volna hogy Tom lelöki tévékamerát, lelöki Ülőfoteleket, aztán ha Villába töltöttek volna, Csöpke csak jajgatni tud,

Csöpke mondja : JAJ, AZ EGY EGÉR !!!!

aztán menekülni tud, aztán Elvis megszurkálja Tom bőrét és Tom fájdalmasan kiabált tetoválás miatt, majd Kismocsok ideges lenne ha macska és egér lelöki a tányérokat, poharakat, térfigyelő kamerát

Kismocsok mondja : Mi az az egész, Jaj ne, összetörtek mindent, feljelentem a műsorvezetőnek !!!!! Majd Gábor fényképzte Tom és Jerry összes Villahelyszínt, az nagyon vicces lenne

ma 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Furcsa módon egy olyan rész, amelyikben nincs vicces csetepaté, sőt, Tom is alig szerepel benne: Mouse in Manhattan.
ma 16:51
 5/5 TiniTitán0213 ***** válasza:
Amikor Tom elllopja a csirkét és lefotozzák.
ma 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!