Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Rosszul vagyok Budapesttől,...

Rosszul vagyok Budapesttől, ti is?

Figyelt kérdés
Autoba nem lehet ulni,mert mindenhol dugo van. Milyen jo is szivni 1-2 oran keresztul a kipufogogaz szagat. Metrok es buszok tomve vannak. Rosszul vagyok a sok embertol. Egyszeruen borzalom ,ami itt van. Ha nem lenne elegge dugo,akkor még jon egy olyen ficsur es mindent pluszban lezarnak. Koszi szepen! Szanalmas minden itt.

2019. nov. 7. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Én szeretem. Vidéki város kertvárosában nőttem fel, és boltba leugrani is egy túra volt, busz is ritkán járt, ki nem állhattam.

15 év alatt laktam a 8, 15, 16, 13, most pedig a 7. kerületben. Én szeretem a belvárost, minden itt van, szemben a bolt, a közlekedés is jó, még a reptéren is kint vagyok egy óra alatt 600 forintból bkv-val.

Tömegközlekedni egyébként nem szeretek, az a gyakorlatom, hogy mindig a munkahelyen közelébe költözöm, most is 20 perc sétával bent vagyok. Autót fenntartani hülyeség lenne. Így nincsen plusz stressz-faktor.

A sok autó amúgy inkább összképileg zavar, de annyira nem foglalkozom vele.

2019. nov. 7. 22:29
 12/12 anonim ***** válasza:
30%

A sok Budapestet fikázónak miből állna kiköltözni?

Munkahelyre ne hivatkozzatok, az már mindenütt van, kivéve talán a határszéli zsákfalvakat, de ott sem halnak éhen az emberek, hanem ingáznak.

Kérdezem ezt úgy, hogy 20 éve az agglomerációba költöztem, de megtartottam a belvárosi lakásom, ami azóta ki van adva.

2019. nov. 8. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!