Rosszul vagyok Budapesttől, ti is?
Figyelt kérdés
Autoba nem lehet ulni,mert mindenhol dugo van. Milyen jo is szivni 1-2 oran keresztul a kipufogogaz szagat. Metrok es buszok tomve vannak. Rosszul vagyok a sok embertol. Egyszeruen borzalom ,ami itt van. Ha nem lenne elegge dugo,akkor még jon egy olyen ficsur es mindent pluszban lezarnak. Koszi szepen! Szanalmas minden itt.2019. nov. 7. 16:54
1/12 anonim válasza:
Én falun nőttem fel és azóta is irtózom a falusi környezettől. Én nagyon szerettem Budapesten élni, de megértem, hogy ez nem való mindenkinek.
2/12 anonim válasza:
Ráadásul nagyon ráérnek, és tüncikéznek minden vacakért.
Most épp az Erdogan miatt.
3/12 A kérdező kommentje:
Szanalmas,hogy az ember 8 ora munka utan még 2x1-1-5 orat a dugoban ul. Es senki nem csinal semmit. Persze,h nem ,mert a "nagy"emberek villogoval mennek,ok nem allnak a dugoban..
2019. nov. 7. 17:16
4/12 anonim válasza:
Hát szerintem épp az a baj hogy nem tünxikézik a magyar eleget. Erdogánnak kijárna már nagyon egy noscope 360.
5/12 anonim válasza:
Kb 20 ezer szavazónak van elege a budapesti közlekedési állapotokból, a többiek fele nemfideszre szavazott, a másik fele meg fideszre. További jó fuldoklást abban a gázkamrában, lol
6/12 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan hülye hogy Pesten belül vezessek szóval pont leszarom a dugókat :D
7/12 anonim válasza:
Én falun nottem fel, ugyan ugy szeretem a fovarost, mint videket.
8/12 A kérdező kommentje:
#6 Te teszed jol :D
2019. nov. 7. 18:33
9/12 anonim válasza:
Ezért nem költözök oda semmiképp.
10/12 anonim válasza:
Szerintem se éri meg Budapesten autózni, a dugókra én is teszek, arra is, ha a légszennyezés egy rizikófaktor a 100 másik mellett.
Viszont ez a tömegnyomor embertelen!
Olykor elgondolkozom, hogy ha a belvárosban kellene dolgoznom, lehet konkrétan nem bírnám!
Az emberek viselkedése is szörnyű, önzés, logikátlanság, kivagyiság, nem gondolkozás jellemzi pl a gyalogosokat is.
Plusz én a lakásba való bezártságot, kevés növényzetet, szűk beépítettséget se szeretem.
Sajnos ebben a városban nőttem fel, de nem szeretem. Önmagáért se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!