Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik szomszédod fogadnád be...

Melyik szomszédod fogadnád be az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Átlagos, budapesti belvárosi többemeletes, körgangos házról beszélek. Ki mellett laknál az alábbiak közül?

A. Kovács Alfréd és barátja Bence, élettársa. Alfréd a MOME-n végzett képzőművészként, időközben stylisttá képezte magát. Bence pedig marketinges egy multi cégnél és több nyelvet beszél anyanyelvi szinten. Sokat utaznak, sportolnak és szeretik a fesztiválokat. Otthon egész nyugisak, néha bort megisznak és néha hívnak barátokat.

B. Bolond Imre, hívő fideszes, volt MSZMP tag meg a felesége Bolodnné Erzsike néni. Falán Orbán Viktor képe van és a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kihirdetése. Gyűjti az összes Lokált, Ripostot. Fejből mondja el a fideszes propagandát. Gyakran fröccsözik és ekkor sokat migránsozik, meg libsi férgezik. A vitrinjében még ott van Kádár papájának képe, amit felesége néha csókolgat.

C. Alessandro Bianconeri, olasz éttermes magyar feleséggel és félvér gyerekekkel. Apuka nem tudja levetkőzni olasz származását, sok nő - és férfi - rajong érte, pedig már 40 elmúlt, felesége már megtanult annyira olaszul, mint Alessandro magyarul. Néha persze van hangzavar, mikor a nápolyi és a magyar rokonok együtt vannak.

D. Haáz úr, vagyis Haáz elvtárs, vérbeli egykori MSZMP pártfunkciónárius Angyalföldön volt, nyugdíjas hívő bolsevik. Mai napig vörös csillagos relikviák illetve a párttagkkönyv diszíti a vitrint. Kádárról képe van, akinek rokkantnyugdíjas felesége oltárt emel és csókolja a képet. Folyton szidják a rendszert és a lakásukban hatalmas kupleráj van.

E. Burnham család. A férj, William 48 éves, angol pasas, egy multi pénzügyi managere, felesége Eleanor "Nora" , 45 éves, újságíró. Gyakran hívnak meg kollégákat és barátokat csevegésre és néha isznak, viszont rendszeretőek. 2 macskával élnek együtt. Gyerekeik otthon vannak Angliában és amikor a szülők nincsenek, ők jönnek kocsmázni Budapestre.

F. Miguel Alvarez és testvérei María José, Esperanza és Pedro. Spanyol testvérek, akik Erasmusos tanulmányukat töltik Budapesten. Lévén spanyolok, akítv éjszakai életet élnek, angoljuk kissé vicces. Reggel 10-11 körül kezdenek élni. Érdekli őket a város, ahol élnek. Ha meglátogatják őket a spanyol rokonok illetve Erasmusos csoporttársak, akkor kissé túltolják a bulit.

2019. okt. 29. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
"A"
2019. okt. 29. 21:18
 12/21 A kérdező kommentje:

és még kihagytam a bónusz lakókat:

G. Márkó Dankovics és felesége Bojána, szerbek, akik erős szláv akcentussal, de beszélnek magyarul. Múltjuk eléggé ködös, még a délszláv háború alatt menekültek át ide. Eléggé rámenős, aggresszív habitusuk van.

2019. okt. 29. 21:44
 13/21 anonim ***** válasza:

Akik mellett laknék: F, E

Akit elviselnék: C

Kizárt: A, B, D

2019. okt. 29. 21:56
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Az "A" páros tűnik a legcsendesebbnek, legkevésbé problémásnak, a melegekkel semmi bajom, haza pihenni járok, a zajt csak mértékkel tudom tolerálni, éberen alszom, korán kelek, a csend az otthonomban fontos.
2019. okt. 29. 22:01
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

Egyértelműen az A. Régebben pont ugyanilyen pár mellett laktam, még a foglalkozásuk is kb. stimmelt (csak az egyik volt fodrász, izé, mai trendy szóval: "barber", a másiknál a képzőművész-stylist teljesen egybe vág. :) ).

Össze is haverkodtunk, olyannyira, hogy a fodrász srác "rabattban" tartotta karban a hajamat. Csendesek voltak, nem zajongtak még akkor se, ha összejövetel volt náluk. Néha bizony így hármasban is kiültünk borozni a gangra, ha szép idő volt.

Mondjuk a "ház", azaz a zömmel a "B" és "D" kategóriával jelzett őslakosok igen ferde szemmel néztek ránk, és rám (incl. barátnő), hogy mi jóban vagyunk "a b*zikkal" -mert nem titkolták, hogy élettársak, és így mindenki elfordult tőlük. Mi nem. Amíg ott laktunk, a legjobb szomszédaink voltak, kölcsönösen számíthattunk egymás segítségére.

(..bár utólag belegondolva, a fodrász srácnak azért bejöhettem, mert adott jeleket...) :D

2019. okt. 29. 22:32
 16/21 A kérdező kommentje:
15-ös. Jézusom, ilyen buta, primitív lakókat. Nem csoda hogy ezek az agymosottak a legnagyobb homofóbok. Annál már csak az szebb mikor a szemedbe mondja a mézes mázas dumát és a hátad mögött b.... zizik.
2019. okt. 29. 23:33
 17/21 A kérdező kommentje:
3-as, ezeket a lakókat én találtam ki, de az életben találkoztam ilyen emberekkel.
2019. okt. 30. 11:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem, mert nem bírnám abbahagyni a röhögést ezektől a debil nevektől. 😆
2019. okt. 30. 11:49
 19/21 A kérdező kommentje:
18-as. Azt hiszed a te neveden nem röhögnenek külföldön? Unalmas troll vagy. 😉 😅
2019. okt. 30. 13:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Amelyik kussban van az idő nagy részében
2019. okt. 31. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!