Neked van olyan szomszédod, akinek hangos hobbija van?
Figyelt kérdés
Mit csinál?
Az enyém hegedül, de nagyon hamisan.
2017. júl. 18. 20:28
1/8 anonim válasza:
Az én szomszédaimnak: dobolok, és nem szeretek halkan, nincs is halkra hangolva :)
2/8 anonim válasza:
Az én szomszédom aki nő hullarészegre issza le magát, és utána úgy ordít, mint akit nyúznak. Napi szinten csinálja este héttől hajnali négyig. Kényszer kilakoltatási pert indított ellene a másik szomszédja, de mi is jeleztük, hogy örömmel tanúskodunk a részeg nő ellen.
3/8 anonim válasza:
Szerencsére csak volt.
Vasárnap reggel héttől nyolcig húsklopfolás. Minden héten. Még jó, hogy nem minden nap.
4/8 anonim válasza:
Van egy öregasszony, aki állítólag fénykorában énekesnő volt. Álló nap komolyzenét üvöltet, időnként rá is énekel, előbbi nem zavar, utóbbi meglehetősen hamis.
5/8 anonim válasza:
Az egyik éjszaka szeret hangosan filmet nézni (de éjfél körül is), nem tudom, melyik, a panel összevissza viszi a hangot sajnos, így nem tudom, melyiknek szóljak, hogy kicsit tekerje lejjebb a hangerőt, mert sokakhoz hasonlóan reggel korán kelek és megyek munkába, és az éjszakát szeretném átaludni. Ezen kívül más probléma nincs a lakókkal.
6/8 anonim válasza:
Szerencsére most nincs.
Régebbi környéken:
- részegen visítós hülye p...a (leginkább hajnali 2-3 környékén)
- pár házzal arrébb, akik minden áldott szombat délután full blaszton nyomatták a mulatóst
8/8 anonim válasza:
én vagyok az idegesítő szomszéd a zene max hangerőn ezen kívűl gitározok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!