Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tennél, ha szomszédod...

Mit tennél, ha szomszédod éjjel-nappal odacsapná székét a járólaphoz?

Figyelt kérdés
És persze tagadja, hogy ő csinálja..
2017. jan. 24. 20:30
1 2
 1/11 llorTllorT ***** válasza:
52%
a fejét odacsapkodnám a járólaphoz.
2017. jan. 24. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Semmit..csinálja.Kit érdekel...? Fel is hasogathatja rajta.
2017. jan. 24. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem egy másik szomszédtól jön a zaj?
2017. jan. 24. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:

ha meghallanám ezt az apró zajt a város közepén két nagy utca kereszteződésénél, ahol a felettem lakók 2 naponta üvöltenek egymással bármely tetszőleges napszakban, a falszomszéd vagy a tüc-tüc zenét üvölteti úgy, hogy az 50 kg-os tömörfa ágyam és a konyhaszekrény tartalma rezeg vagy úgy veszekszik a csajával, hogy borulnak a bútorok (utána meg hangosan békülnek az ágyban), akkor is leszarnám

amúgy meg, tanuld meg, hogy a társasház nem karmelita kolostor, vannak zajok ;)

2017. jan. 24. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Semmit. Az ilyenek nem tudnak zavarni. Igaz én mindig panelben éltem, már megszoktam.
2017. jan. 25. 12:04
 6/11 davidusimusu ***** válasza:
74%
Ne haragudj, de pontosan az ilyen embereket utálom, mint amilyen te vagy.Lakásban élsz, többen is élnek az épületben. Mit vársz, hogy mindenki hozzád alkalmazkodjon, mert téged egy szék hangja zavar? Azt várod, hogy kb este 7-8-tól senki meg se moccanjon? Még ha azt mondtad volna, hogy több naponta éjjel buliznak, vagy valami hasonló... El sem bírom képzelni mit tennél, ha egy faluban lennél és kb. 5-kor a disznóvágásra, vagy hasonló zajos dolgokra ébrednél. Szólnál a TEK-nek vagy mi? Már elnézést ha bunkó voltam, de ez most hirtelen felháborító volt.. És a legdurvább, hogy gondolom te még vitatkoztál is vele erről, ha tagadta. Na de a kérdésre válaszolva. Mit kellene tenni? Vegyél egy szigetet és menj oda kizárólag egyedül és nem zavar senki!
2017. jan. 26. 00:48
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Szomszédom épp azért csapkodja a székét a járólaphoz kőkeményen, mert én este 8-kor fürödni merek, vagy úgy hallgatom a tv-t, hogy 3méterre nem hallani, hogy be van kapcsolva egyáltalán! Ezek miatt engem minden hajnalban fél 4-től felébreszt úgy, hogy onnantól kezdve csapkod. Utána ha elmentem dolgomra, jól kialussza magát, merthogy nem dolgozik. Így sajnos esélyem sincs arra, hogy visszaadjam.

Köszönöm a megértést.

2017. febr. 13. 15:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Közös képviselő?
2017. febr. 18. 21:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem érdekli a közös képviselőt, azt mondja, nem folyik bele.
2017. febr. 20. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Birtokvédelmi eljárás, legyen hangfelvételed
2017. febr. 20. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!