Miért nem köszönnek egymásnak az emberek a lépcsőházban?
Kedves első válaszoló!
Az az értelme, hogy egy házban lakunk, nap mint nap találkozunk. Én kellemetlenül érzem magam, ha nem köszönök. Minden nap látjuk egymást egy köszönés igazán nem sokból tartana. Itt mindenki visszaköszön, ezen az 1-2 idős nőn kívűl. Nem tudom, te hol lakhatsz, de akár panelban, akár kertes házban szomszédok között ez alapvető dolog szerintem...
Nem irtad, hogy szomszédok, nap mint nap találkoztok, stb. Csak annyit, hogy lépcsőházben. Igy, ahogy irod, tényleg kéne köszönni, de én tapasztaltam olyant, sokszor, hogy bemegyek egy idegen lépcsőházban, és köszönnek. Visszaköszönök, de semmi értelmét nem látom, hogy miért kell köszönni mindenkinek, ha egy lépcsőházban mozgunk. Idegenek vagyunk, csak épp egy lépcsőházban létezünk pár másodpercig.
A te esetedben elsőre tényleg bunkóságnak túnik, de egyszerűen hadd el. Ne filózz rajta, nem tudni, hogy az illető miért gondolkodik úgy, ahogy. Lehet, hogy tényleg bunkó, és akkor mi? Bunkó és kész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!