Csendháborítással való zaklatás lépcsőházban oktalanul többi lent kotelezokerdojel->?
Vastag, szőrös szőnyeg, és mamusz. Persze mamuszt hordjon a halál negyven fokban, de télen jó lesz.
Persze azt is el kell fogadni, hogy a panel bizony ezzel jár. Én a szomszédom gyerekének a fogzásánál voltam fültanú, elég paprikás tudtam lenni, ha utána volt pofája felkopogtatni amiatt, hogy leejtettem egy poharat a konyhában...
feljelentheted ingyenesen a rendorsegen az alsoszomszedodat zaklatasert. ( Emailben is reagalnak a megkeresesekre. )Mert ez az. Semmi torvenybeutkozot nem csinaltok. Nehogymar beleugasson a szemetlada az eletetekbe.
Nehogymar miatta letegyel szonyeget,amikor azt nehez takaritani.
Az is megoldas lenne,ha egy staffitok lenne,aki sgresszivan morog ,amikor odaer a szomszed a lepcsohazban a lakasajtotok kozeleben.
Ja. Végül is nehogymá' megpróbálja megoldani a problémát a szomszédjával, akkor nem lehetne min veszekedni. Óriási vagy, kedves utolsó.
Nekem mindenhol szőnyegem van, pedig kertes házban élek már, csak tetszenek. Heti 30 perc: eddig tart belekefélni a szőnyegtisztítót, majd kiporszívózni belőle. Marha nagy nehézség... Pedig én kétközben mindennel leöntöm.
A panelekben, mikor átadták őket, nem véletlenül volt linóleum- és szőnyegpadló mindenhol. Ugyanis szigetel. Addig nem érdekel, amíg nem te vagy az alsó szomszéd, aki mondjuk otthon dolgozik, és megőrül az apró, monoton zajtól.
De pont az ilyen tahó gyökerek miatt, mint te, kedves utolsó, a normális ember "költözik tanyára" (kertes házba), nem azok, akik a hangos életvitelükkel zavarnak másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!