Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ez egyik szomszéd füvezik,...

Ez egyik szomszéd füvezik, nem ismerem őket, de tudom, mindegy, hogy miből. Szerintetek mit csináljak? Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

2019. aug. 9. 18:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha problémamentesen élnek, rendezettek, tekintettel vannak a másikra(nincs zene éjszaka, hangoskodás) akkor egyáltalán nem érdekelne, ugyanúgy köszönnék nekik, ha egyébként nem elszigeteltek.

Itt laktak fészekrakós cigányok, azokkal nem lehetett bírni, és ezt még tetézte az ital is, szóval vannak a Te szomszédaidnál valóban durvábbak.

2019. aug. 9. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Én becsatlakoznék hozzájuk
2019. aug. 9. 22:50
 13/17 Wycara válasza:
32%
Ha zavar a fust, kerd meg oket, h figyeljenek. Meg fogjak tenni. De eleg konoly g@ciseg barmi mast tenni ezen kivul. Foleg mert eleg komolyan eloveszi a hatosag az embert. Persze ertem, h elvileg torvenybe utkozo. De a vilag jo nagy feleben mar belattak, h kb a legegeszsegesebb kikapcsolodasi forma, ezerszer jobb mont az alkohol. Hidd el rosszabb lenne, ha inkabb innanak.
2019. aug. 14. 11:16
 14/17 anonim válasza:
100%

Hagyd békén. Egy olyan rekreációs szerről van szó, amit egyre több helyen legalizálnak, csak idő kérdése, hogy itthon is sor kerüljön rá.

Nekem a szomszéd nem füvezik, nem drogozik. Ellenben az alkoholt szívja magába, mint egy szivacs, egész este üvöltözik az utcában és időnként az asszonyt is helyre teszi... én kifejezetten örülnék egy füves szomszédnak, azoknak több esze van mint egy átlag muslicának...

2019. aug. 16. 15:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha nem zavar, akkor hagyd.

Egy társasházban lakom, a szomszéd tini csaj is meglehetősen (egészségtelenül) gyakran rágyújt egy füves cigire az erkélyen, eléggé zavaró a szaga. Én már fontolgatom, hogy szólok neki emiatt, de egyébként nem érdekelne.

Pont úgy teszi magát tönkre, ahogy akarja.

"De a vilag jo nagy feleben mar belattak, h kb a legegeszsegesebb kikapcsolodasi forma, ezerszer jobb mont az alkohol. "

Nem akarom megítélni, hogy melyik a jobb, de az hogy "legegészségesebb kikapcsolódási forma", azért elég meredek kijelentés :D Szerintem ha eljárnának biciklizni vagy kutyát sétáltatni, az kicsit egészségesebb lenne.

Ne tudd meg, hogy egyetemről hány haverom bukott ki, meg csúszott le a sárga földig, a sima füves cigi miatt. 1-2 év alatt el lehet jutni odáig, hogy naponta több szálat is elszívnak, nem érdekli őket semmi és büdösek mint a dög. Nem tudom azóta mi lett velük, de szerintem semmi jó.

2019. aug. 17. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:
93%
Megkérnèm, hogy tekerjen nekem is egy spanglit!
2019. aug. 18. 11:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint egészséges dolog füstöt belélegezni, az nem normális.
2019. aug. 18. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!