Miért megy valaki 17 évesen szépségversenyre?
Én 17 évesen még otthon kártyáztam,medencéztem a testvéremmel. Eszembe sem jutott olyan dolog,hogy egy zsűri előtt kellene tangában mászkálnom,hogy pontozzanak,mint valami terméket?
Ez már a felgyorsult világhoz tartozik?
Csak meg kell nézni egy szépségversenyt,csupa tizenévesek jelentkeznek. De miért ? Önbizalom hiányosak? Unatkoznak?
Szerintem ők még szinte gyerekek....
Ez azért érdekes mert én 16 évesen már tangában ráztam a fenekem, viszont eszembe nem jutott volna
- matematika versenyre
- rajzversenyre
- mesemondó versenyre
- futóversenyre
menni. Szerintem már ezek is a felgyorsult világhoz tartoznak, vagy pedig csak a különböző emberek különböző érdeklődéssel bírnak.
Én sose mennék szépségversenyre, egyszerűen nem vonz az a világ, viszont nem látok azzal bajt, ha valai elmegy. Sokféle ember megy, sokféle okkal és céllal.
Mi ez a felgyorsult világ? Mit takar ez? Ha valaki elmegy szépségversenyre, én karateversenyre, megint más matematika versenyre miért lenne a felgyorsult világ része? Baj-e?
Amúgy egy ilyen versenyen idnuló miért ne kártyázhatna vagy medencézhetne szabadidejében?
18/L
"Na de értitek a lényeget,hogy nekem akkor még eszembe sem volt ilyen"
Ennek semmi értelme. Mi az hogy akkor? Semmi korhoz kötött dolog nincs ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!