Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 40 évesen nyugdíjba vonuljak?

40 évesen nyugdíjba vonuljak?

Figyelt kérdés
Van egy szép ház, 2 autó, gyerekek, feleség. Feleségem régóta nem dolgozik már. Van 100 millió félretéve. Idegileg már nem bírom, nagyon stresszes a meló, napi 14 órát dolgozom, nem opció hogy a feladatokat kiszervezzem mert azonnal tönkremenne a cég, próbáltam már. Ezermester vagyok, mindent meg tudok csinálni, javítani. Én és a feleségem is alacsony igényű. Ha meg elfogyna a pénz akkor visszaállnék dolgozni alkalmazottként.
2019. júl. 16. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj.
2019. júl. 16. 20:09
 2/8 anonim válasza:
91%

Ez nagyon durva.Mindenképpen vonulj.A 100 misi nem fogyhat el,abból meg lehet élni úgy is hogy mind megmaradjon.Én 41 vagyok ,nincs senkim,pár hónapja munkám se,lassan a kis házam is elvesztem,öngyilkos gondolatok kergetnek,semmihez se értek.Ha a helyedben lennék fél percig se gondolkodnék.Leginkább felvennék valakit magam helyett,aki viszi tövább a dolgot.Megbízható,profit,vannak ilyenek.Te is az vagy.

Szívesen lennék a tanoncod megtanulnék pár szakmát tőled,meg minden mást.Gyorsan tanulok ha kell...Ingyen dolgoznék ha látom hogy vezet valahova az út.Mindenestre a stressz gyilkol,nyomorba dönt.Pihenj pár évet minimum,megérdemled.

2019. júl. 16. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Barom inkàbb fektesd be a pénzt. És dolgozz magadnak ne egy munkàltatónak ha valóban mester vagy. Igy annyi munkàt vàllallsz amennyi kényelmes.
2019. júl. 16. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. júl. 16. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha értesz a pénzügyekhez, és a befektetésekhez, és ezzel a tőkével meg tudod termelni a megélhetéshez szükséges apanázst, akkor hajrá. Amúgy az a 100 millió, ha teszem azt 70 éves korodik számoljuk, havi ~270 ezer. Számoljuk rá az éves inflációt évtizedes távlatban, mellé még az egy ideje nagyon alacsony alapkamatot (ami nyílván változhat, de a pénzed így-is, úgy-is kevesebb lesz addigra), és máris nem olyan rózsás a helyzet, hogy ebből már meg lehetne élni életed végéig.

Több éves, évtizedes kihagyás után kín szenvedés lehet visszaintegrálódni a munkaerőpiacra.

2019. júl. 16. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
*korodig
2019. júl. 16. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom pár milliót fektess be a legmegbízhatóbb kriptovalutákba: Bitcoin, Ethereum, Litecoin várj vele legalább 5 évet és busásan megtérül. Ha bejön a dolog rám is gondolj. Sok sikert.
2019. júl. 17. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Be lehet fektetni 1-2 lakásba Budapest, találni kell egy jó bérlőt és kész.
2019. júl. 17. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!