Ismertek majdhogynem tökéletes embert?
Én ismerek olyanokat akik az én szememben közel állnak a tökéleteshez. Persze ezt nem lehet objektíven megítélni és alapból nincs tökéletes, de értitek miről beszélek... az élet minden területén a maximumot hozza, társasági ember, jó tanuló-sportoló, szorgalmas, vannak eredményei, van párkapcsolata, stb.
Irigy vagyok ezekre az emberekre (3 ilyen van a környezetemben) de persze tudom hogy nekik is vannak hibáik. Ez nagyjából közös mindegyikőjüknél: mértéktelen beképzeltség, idegesítő panaszkodás arról hogy ők mennyire fáradtak mert lenyomtak egy maratoni tanulást, fociedzést munkát anyámkínját mert persze mindenben a legjobbak kell legyenek hogy legyen mire irigykedni akik hallgatják.
Meg persze lenéznek mindenkit aki valamiben rosszabb náluk, vagy csak más. Ennek ellenére a 3-ból 2-t szeretem mert különösen intelligensek, lehet velük beszélgetni stb. De tökéletesek akkor lennének ha nem lenne bennük ez az izzadtságszagú kényszer hogy elmondhassák a világnak ők mennyivel jobbak és szorgalmasabbak mindenkinél és mennyire lenéznek minket halandókat.
Igen, a sógornőm. Egy tünemény.
Ha lenne hozzá képességem, akkor olyan szeretnék lenni mint ő, de sajnos nincs. (És még gyönyörű is volt fiatalkorában!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!